به گزارش ایسنا، محمد باقر حبی در نشست خبری امروز که به مناسبت روز روانشناس و مشاوره برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر سه گروه در حال فعالیت و ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره هستند. گروهی دارای مجوز هستند که حدود ۷۰۰۰ نفر دارای پروانه تخصصی هستند و گروهی دیگر تحصیلات روانشناسی دارند اما مجوز ندارند و به اینها توصیه میشود با ارتقای دانش خود هرچه سریعتر نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند.
وی افزود: گروه سوم مدعیان روانشناسی هستند که نه تخصص دارند و نه دانش ونه تحصیلات ورود به کار روانشناسی را دارند. مردم توجه داشته باشند اگر میخواهند از این خدمات استفاده کنند بهتر است از مراجع ذی صلاح نسبت به مجوز روانشناسان و مشاوران استعلام بگیرند چراکه مراجعه به چنین افرادی آسیب های جدی و بعضا غیر قابل جبرانی را ایجاد میکند. بسیاری از این افراد حتی مدارک معمولی و دیپلم هم ندارند.
حبی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به تدوین پروتکلهای مداخله در بحران در زمینه سلامت روان برای افراد مبتلا به کووید ۱۹، تصریح کرد: جلساتی میان سازمان و وزارت بهداشت انجام شد؛ پروتکلهای مداخله در دوران کرونا تدوین و به استانهای کشور ابلاغ شد که این پروتکلهای مداخلهای شامل افرادی که درمان سرپایی و یا بستری میشدند بود. تیمهای تخصصی ما در حوزه روانشناسی بروشور و ویدئو، برنامه آموزشی تهیه کردند که مختص کادر درمان درگیر برنامههای مداخلهای بود اما متاسفانه این ارتباط با اوج گیری بیماری کمتر شد.
انتهای پیام
نظرات