• سه‌شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400020704587
  • خبرنگار : 71505

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران تاکید کرد:

مشکل در پیشبرد پروژه های کوچک مقیاس محلی در برخی محلات منطقه ۲۱

مشکل در پیشبرد پروژه های کوچک مقیاس محلی در برخی محلات منطقه ۲۱

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران پس از استماع گزارش رابط شورایاری منطقه ۲۱ گفت: سازندگانی شهرک های مختلف را در این منطقه ساخته اما مشاعات و سرانه ها را تامین نکردند، در صورتی که جزء تعهداتشان بوده و نشان می دهد شهرداری منطقه باید در گرفتن تضمین از تعاونی ها جدیت بیشتری داشته باشند و این امر را پیگیری کند.

به گزارش ایسنا، مجید فراهانی در جریان دویست و نودمین جلسه علنی شورای شهر تهران و پس از استماع گزارش نماینده شورایاری منطقه ۲۱ گفت: منطقه ۲۱ دارای بافت صنعتی است و مهم ترین مشکل ذاتی منطقه شکل جغرافیایی آن بوده که شبیه باریکه غزه است. هیچ منطقه ای به این شکل دارای پراکندگی نیست که این امر عملا دو مشکل اساسی ایجاد کرده که یکی مشکل در حمل و نقل و دیگری خدمت رسانی در حوزه خدمات شهری است.

وی افزود: این امر هزینه های خدمات شهری و نقل و انتقال را بالا برده است و دویست هزار نفری که در طول این باریکه پراکنده اند در رفت و آمد به تهران دچار مشکل جدی هستند. این پروژه ها جزو کارهای ارزشمندی بوده که از سال ۹۹ کلید خورده و اکنون ادامه دارد. از ۶۱ پروژه توسعه محلی در این منطقه، ۲۰ پروژه فعال است که متوسط پیشرفت فیزیکی آن ۱۱ درصد است. مهم ترین سوال من این بوده دلیل پیشرفت فیزیکی این پروژه این مقدار است؟

وی ادامه داد: چرا از ۶۱ پروژه تنها ۲۰ پروژه فعال شده است؟ مسئله دیگر غلبه جهت گیری نگه داشت شهری بر ایجاد زیر ساخت شهری است. بر اساس الزامات برنامه توسعه سوم و سند چشم انداز و برنامه ششم توسعه کشور باید ۴۰ درصد اعتبارات سرمایه ای بحث های پروژه ای باشد. حدود ۳۵ درصد اعتبارات تملک سرمایه ای تا ۶۵ درصد اعتبارات هزینه ای است و حدود ۱۶۱ میلیارد ریال کسری در این زمینه داریم. البته با اختصاص بودجه توسعه های محلی تا حدی این امر جبران می شود اما مسئله مهم این است که پیشرفت فیزیکی این پروژه ها بسیار اندک است.

فراهانی با بیان اینکه در تک تک محلات، پیشبرد پروژه های توسعه محلی دارای اهمیت است، افزود: البته عنوان کنم برخی از پروژه های میان بخشی مهم است. عدم وجود سند برای برخی از محلات مانند تهرانسر غربی و شهرک استقلال و محله غزالی از جمله مشکلات است که شهرداری این مشکل را باید پیگیری کند.

وی تاکید کرد: سازندگانی شهرک های مختلف را در این منطقه ساخته اما مشاعات و سرانه ها را تامین نکردند در صورتی که جزء تعهداتشان بوده است. تعاونی ها ساختمان های تجاری و مسکونی را ساخته اما به تعهدات دیگرشان پایبند نبودند که نشان می دهد شهرداری منطقه باید در گرفتن تضمین از تعاونی ها تلاش بیشتری داشته باشند و این امر را با جدیت پیگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha