• سه‌شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400020704412

چه کسانی نمی‌توانند در کارآزمایی واکسن"کنژوگه" شرکت کنند؟

چه کسانی نمی‌توانند در کارآزمایی واکسن"کنژوگه" شرکت کنند؟

ایسنا/یزد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد اطلاعات لازم برای شرکت کنندگان در مطالعه کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن کرونا کنژوگه و گروه‌هایی که نمی توانند در این این کارآزمایی شرکت کنند را اعلام کرد.

«محمدرضا دهقانی» در تکمیل این خبر اظهار کرد: مرحله سوم کارازمایی بالینی با هدف بررسی اثربخشی، ایمنی و ایمنی زایی این واکسن تحت نظارت سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و نیز کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی طراحی شده است.

وی با اشاره به شرایط متقاضیان تصریح کرد: افراد ۱۸ تا ۸۰ سال، دارای سلامت عمومی مناسب و بیماری زمینه‌ای کنترل شده، توانایی تابعیت از برنامه واکسیناسیون، ویزیت‌ها و ازمایش‌ها و ساکن شهر یزد می‌توانند به صورت رایگان در این کارازمایی بالینی شرکت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: تزریق این واکسن در سه مرحله با فاصله ۲۸ روزه انجام خواهد شد و در این مدت داوطلبان تحت مراقبت و بررسی‌های مداوم خواهند بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این که کارآزمایی بالینی بر روی حدود ۱۰۰۰ نفر در کشور کوبا مشخص شده است، گفت: بررسی عوارض تزریق این واکسن بر روی افراد مورد مطالعه، نشان داده که عوارض این واکسن در بدن افراد دریافت کننده واکسن بسیار کم و آن هم به شکل خفیف بوده است.

وی تصریح کرد: تزریق واکسن می‌تواند عوارضی مثل درد، قرمزی، تورم یا کبودی در محل تزریق و نیز علایم خفیف مانند تب، سردرد، خستگی، بدن درد در ۴۸ ساعت اول یا حداکثر یک هفته بعد از تزریق به همراه داشته باشد.

این مسئول ادامه داد: زنان باردار یا شیرده یا کسانی که قصد بارداری تا ۳ ماه پس از تزریق آخرین دوز واکسن را دارند، افراد دارای فشار خون کنترل نشده، سابقه مصرف سیگار بیش از دو نخ در روز برای بیش از۲۰ سال، افراد دارای دیابت نوع دو کنترل نشده، افرادی که در سه ماه گذشته حمله آسمی داشته باشند و افرادی که سابقه دریافت خون یا فراورده‌های خونی مثل ایمنوگلوبولین در سه ماه گذشته را دارند، مجاز به شرکت در این کارآزمایی بالینی نیستند.

وی با بیان این که افراد دارای سابقه واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ یا سابقه شرکت در سایر کارآزمایی‌های واکسن کووید ۱۹ را دارند، گفت: افرادی که سابقه دریافت خون یا فراورده‌های خونی در سه ماه گذشته، داشتن تب یا بیماری حاد در طی هفت روز قبل از تزریق یا در روز تزریق، افراد دارای بیماری مزمن کبدی کنترل نشده سابقه تزریق واکسن حاوی توکسین کزاز طی سه ماه پیش از ورود به مطالعه، افراد ساکن در خانه‌های سالمندان و پرسنل خانه‌های سالمندان، جانبازان ساکن در مراکز نگهداری جانبازان و پرسنل این مراکز، افراد کم توان ذهنی و جسمی ساکن در مراکز نگهداری و پرسنل این مراکز و جانبازان بالای ۵۰ درصد و جانبازان شیمیایی تنفسی نمی‌توانند در این کارآزمایی شرکت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در مورد حقوق داوطلبان تصریح کرد: افراد می‌توانند هر زمان که بخواهند، حتی در میانه مطالعه پس از اطلاع به مجری، از پژوهش خارج شوند و خروج از پژوهش باعث محرومیت افراد از دریافت خدمات بهداشتی درمانی معمول نخواهد شد و دست اندرکاران این پژوهش، همه اطلاعات مربوط به پرونده بهداشتی شرکت کنندگان را نزد خود به صورت محرمانه نگهداشته و فقط اجازه دارند نتایج کلی و گروهی این پژوهش را بدون ذکر نام و مشخصات شرکت کنندگان منتشر کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از وب‌دا یزد، دکتر دهقانی در پایان یادآور شد: متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت  www.pasteurcovac.ir مراجعه کنند و یا همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ با سامانه ۱۱۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha