به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سپرده، یک درگاه پرداخت اینترنتی خوب می تواند در کسب و کار شما موثر باشد. استفاده از یک درگاه مناسب برای انجام تراکنشات وب سایت، که بدون قطعی و با سرعت زیاد همراه باشد میتواند رضایت مشتریان شما را جلب کند. از این رو مشتریان شما پرداخت آسانی را تجربه میکنند، و همین سبب عدم دفع مشتری خواهد شد.
وبسایت شما برای پرداخت های آنلاین خود، باید از چند درگاه پرداخت استفاده کند تا در صورت مشکل در هر کدام، درگاه دیگری آماده باشد. اما می توان از یک درگاه هم استفاده کرد، بدون تجربه قطعی و خرابی برای پرداخت کننده. در کل استفاده از چند درگاه پرداخت پیشنهاد می شود.
درگاه های پرداخت که به پرداخت یار نیز مشهور هستند، میتوانند طی سالیان دراز با فعالیت مستمر به بهترین درگاه پرداخت اینترنتی تبدیل شوند. اما این کار بسیار دشوار است، زیرا جلب اعتماد و نظر تمامی استفاده کنندگان الزامیست.
پرداخت یاری چیست؟
همگی کسبوکارهای آنلاین به درگاه پرداخت اینترنتی امن نیاز دارند. طبق مقررات خزانه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، کمپانیهای دارای تایید صلاحیت پرداخت یاری می توانند در فضای آنلاین عمل نمایند. درگاه پرداخت اینترنتی بوسیله کمپانیهای پرداخت یاری زیر تحلیل خزانه مرکزی و شاپرک ارائه می گردند.
وظیفه مهم کمپانیهای پرداخت یار، ارائه انواع خدمتهای پرداخت به اشخاص و کسب و کارها می باشد.
فعالان حوزه پرداخت یاری تلاش میکنند فرایند اخذ درگاه پرداخت اینترنتی را بسیار راحت تر سازند و بدین ترتیب ظرف چندین ساعت بعد از ارائه مدارک، درگاه پرداخت ارائه می گردد.
مزایای پرداخت یاری
تعدادی از مزایای پرداخت یاری در زیر قابل مشاهده است:
ساماندهی درگاههای پرداخت واسط.
مقابله با وب سایتهای خلافکار.
نظارت و بررسی بیشتر شاپرک بر روی درگاههای پرداخت واسط.
ارائه یک کد پذیرندگی برای هر پذیرنده.
دریافت سود کارمزد پذیرنده ها از سوی پرداخت یار.
مدیریت بهتر لیست سیاه پذیرندگان.
معایب پرداخت یاری
تعدادی از معایب پرداخت یاری در زیر قابل مشاهده است:
کندی پروسه اجرای پرداخت یاری.
نقصان پیادهسازی پرداخت یاری (قسمت واریز مستقل سود پذیرندهها هنوز پیادهسازی نشده و مدیریت لیست سیاه پذیرندهها هنوز به طور بی نقص اجرا نشده میباشد).
درگاه پرداخت اینترنتی
پرداخت یار چه کسی می باشد؟
با وسیعشدن فضای کسبوکارهای آنلاین و نیاز به بستر امن پرداخت های اینترنتی، نهاد جدیدی برای آسان کردن پرداخت های اینترنتی به اسم پرداخت یار از سوی خزانه مرکزی تعریف گردیده است. این نهاد با توافق با کمپانیهای ارائهدهنده سرویس ها پرداخت، قابلیت به کار گیری از ابزارهای تایید و اتصال به شبکه الکترونیکی پرداخت (شاپرک) بهشکل غیرمستقیم را امکان پذیر می کند. در آخر، پرداخت یار در چارچوب مدارک تدوینی از سوی خزانه مرکزی و بر پایه ی تفاهم نامه منعقد شده با کمپانیهای ارائهدهنده سرویس ها پرداخت (PSP) و شاپرک قادر است پرداختهای بدون کارت از جمله پرداختهای درونبرنامهای بر پایه ی زیرساختهای همراه را برای پذیرندگان خویش انجام داده و آنگاه به شبکه شاپرک بفرستید. برای دریافت تایید صلاحیت پرداخت یار باید موارد ذیل را لحاظ کنید:
بایستی موسس حقوقی باشید.
یک سایت کدنویسی شده مناسب برای دریافت درگاه پرداخت واسط داشته باشید.
ترجیحاً سروری در درون کشور داشته باشید.
دریافت گواهی عدم سوء پیشینه برای کارکنان شرکت.
ساخت درگاه پرداخت اینترنتی
ساخت درگاه پرداخت اینترنتی
با رشد و فراگیر شدن کسب و کار الکترونیک، اشخاص زیادی گرایش دارند که ایده های خویش را به طور یک تجارت آنلاین به ثبت برسانند. بسیاری از کسانی که در حال حاضر شروع کرده اند و در آغاز یک کسب و کار اینترنتی میباشند، درباره اینکه چطور فرایند پرداخت آنلاین را در وبسایت خویش اجرایی و آن را مدیریت نمایند سوال هایی دارند. اولین گام برای اینکه بتوان از قابلیت و امکان پرداخت آنلاین برای یوزرها و مشتریان خویش استفاده نمود این میباشد که برای اخذ درگاه پرداخت اینترنتی اقدام نمائید.
با متصل کردن سایت خویش به درگاه پرداخت، میتوانید وجه محصولات و خدماتی را که در فروشگاه آنلاین ارائه می دهید را از مشتریان خویش، آنلاین اخذ نمائید و نیازی به انجام کارت به کارت یا به کارگیری دستگاه POS ندارید.
مراحل ساخت درگاه پرداخت اینترنتی
۱- ثبت نام
با انتخاب یک شرکت مناسب جهت دریافت خدمات پرداخت اینترنتی، اقدام به ثبت نام کنید و حساب کاربری خود را ایجاد کنید.
۲- تکمیل اطلاعات
اکنون پروفایل خود را ویرایش و تکمیل کنید. اطلاعات لازمه را ارسال و آدرس خود را ثبت کنید. با تکمیل بی نقص اطلاعات کاربری میتوانید به مرحله بعد بروید.
۳- ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی
اکنون به قسمت مربوط به ساخت درگاه پرداخت در وب سایت ارائه دهنده مراجعه کنید و درگاه پرداخت مورد نظر خود را انتخاب کنید.
برای اینکار ابتدا نیاز است که وب سایت خود را ثبت کنید. بعد از ثبت وبسایت و تایید از سوی پشتیبانی شرکت ارائه دهنده، شما مجاز به استفاده از درگاه پرداخت خواهید بود.
وبسایت سپرده برای خدمت رسانی و ارائه درگاه پرداخت اینترنتی در دسترس می باشد و شما می توانید به این وبسایت مراجعه کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات