• دوشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400020604160
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری خبر داد

اعطای ۴۰۰ میلیون دلار تسهیلات برای اجرای ۳ هزار پروژه نوآورانه

اعطای ۴۰۰ میلیون دلار تسهیلات برای اجرای ۳ هزار پروژه نوآورانه

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری در همایش مجازی عرضه ایده به بازار «۲۰۲۱IP-Day» از اعطای ۴۰۰ میلیون دلار تسهیلات از سوی صندوق برای اجرای ۳ هزار پروژه نوآورانه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مرضیه شاوردی،  در این همایش مجازی که مصادف با روز جهانی مالکیت فکری با همکاری مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO)  برگزار شد، جایگاه ایران در زمینه توسعه نوآوری را قابل توجه دانست و اظهار کرد: در بین رهبران نوآوری در جهان، ایران جایگاه ۶۷ را کسب کرده و در منطقه نیز جزو سه کشور اول برتر قرار دارد. این جایگاه به دلیل خروجی‌های بالای دانشی و خلاقانه در ایران است. جایگاه ایران در زمینه سرانه ثبت پتنت در رتبه ۱۴ و در زمینه سرانه ثبت علامت تجاری در جایگاه اول و در زمینه سرانه ثبت طرح صنعتی در جایگاه ۱۴ قرار دارد.

شاوردی در مورد نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در زیست‌بوم نوآوری کشور نیز گفت: صندوق نوآوری در عالی‌ترین سطح برای تامین مالی زیست‌بوم نوآوری طراحی شده و از نهادهای تامین مالی کوچکتر مانند صندوق‌های پژوهش و فناوری نیز برای توسعه خدمت‌رسانی به این اکوسیستم حمایت کرده است. بر اساس این رویکرد صندوق نوآوری تاکنون ۳ هزار پروژه نوآورانه را تایید کرده و حدود ۴۰۰ میلیون دلار برای اجرای آنها تامین مالی کرده است و۴۵۰  شرکت دانش بنیان صادراتی نیز بالغ بر یک میلیارد دلار صادرات داشته‌اند.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: خدمات مالکیت فکری صندوق نوآوری از اواسط سال گذشته آغاز شده و تاکنون ۵۰۰ درخواست را بررسی کردیم و امیدواریم شاخص جهانی ایران را در این زمینه ارتقاء دهیم.

حفاظت وایپو از دارایی‌های دانشی کسب و کارهای متوسط 

"آنگ"، مدیر کل دفتر منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت معنوی نیز در این همایش بر ضرورت حمایت از ایده‌های نوآورانه تا رسیدن به مرحله تجاری سازی تاکید کرد و گفت: جامعه امروز با وجود چالش‌هایی که با بیماری کووید۱۹ داشته، به لحاظ تکنولوژی بسیار رشد کرده و این تکنولوژی‌های نوین مستلزم حمایت و حفاظت از دارایی هستند. باید توجه داشته باشیم که بعد از پاندمی ما با افزایش تکنولوژی مواجه خواهیم بود؛ تکنولوژی‌هایی چون IOT، بلاکچین، کوانتوم و تکنولوژی‌های هوشمند که باید مورد محافظت IP سیستم قرار گیرند.

مدیر کل دفتر منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت معنوی ادامه داد: ما نیاز داریم که در سازماندهی و مدیریت IP سیستم تغییراتی ایجاد کنیم که بتوانیم به سرعت از ایده‌های ایجاد شده تا رسیدن به مرحله تجاری‌سازی حفاظت کنیم. کسب و کارهای کوچک نقش بزرگی در زمان پاندمی بازی کردند. این مشاغل به دلیل عدم آگاهی از چالش‌های مالکیت فکری نیازمند ثبت مالکیت و حفاظت از دارایی‌های دانشی خود هستند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی در پایان خاطرنشان کرد: وایپو کمک می‌کند تا کسب و کارهای کوچک بتوانند محصولات جدید و پروژه‌ها و دارایی‌های جدید خود را ثبت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha