محمدرضا شیردل در گفت و گو با ایسنا، گفت: طی بررسی های صورت گرفته در روستاهایی که با مشکل جدی کمبود و یا قطعی آب مواجه بودند به این نتیجه رسیده شد که عامل اصلی بروز این مشکل در این روستاها انشعابات غیرمجاز آب بوده است.
وی افزود: متاسفانه تعدادی از آن متخلفان از آب شرب که توسط انشعابات غیرمجاز تامین می شد، برای آبیاری باغ های خود استفاده می کردند.
شیردل ادامه داد: الگوی مصرف آب در هر خانوار در این استان ۱۵ متر مکعب است این در حالی است که در برخی از انشعابات مصرف بالایی ۱۰۰ متر مکعب نیز مشاهده شده است.
وی تاکیدکرد: عامل اصلی هدررفت آب در روستاهای این استان موضوع انشعابات غیرمجاز است و این انشعابات موجب کمبود آب در شبکه های آبرسانی می شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه از ۹۸۰ انشعاب غیرمجاز شناسایی شده در سال گذشته ۳۵۹ انشعاب جمع آوری شده است، گفت: از این تعداد ۱۷۴ انشعاب نیز تبدیل به انشعاب مجاز شده است.
به گفته وی ۱۷۷ انشعاب نیز در دست اقدام است که هنوز تعیین تکلیف نشده اند.
وی توضیح داد: همچنین ۲۷۰ انشعاب نیز پشت کنتوری بوده و یا دارای اشتراک با مصرف غیرمجاز داشته اند.
معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی ادامه داد: در سال گذشته از ۱۱ دی ماه تا پایان بهمن ماه طرحی در این شرکت اجرا شد که اگر افرادی که دارای انشعاب غیرمجاز هستند خود را معرفی کنند که در همین راستا از آن ها جریمه ای بابت برداشت غیرمجاز اخذ نمی شود و به دستگاه قضایی نیز ارجاع نخواهند شد و از سوی دیگر در صورت امکان انشعاب غیرمجاز آن ها تبدیل به انشعاب مجاز می شد.
وی افزود: در راستای اجرای این طرح ۶۲ نفر خوداظهاری کردند که تعدادی از انشعابات غیرمجاز تبدیل به انشعاب مجاز شد.
شیردل تاکیدکرد: هر شخصی که انشعابات غیرمجاز را به شرکت آب و فاضلاب استان معرفی کند ۱۰۰ هزار تومان و هر فردی که شخص لوله کش و نصاب انشعابات غیرمجاز آب را به این شرکت معرفی کند مبلغ ۵۰۰ هزار تومان پاداش خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات