• دوشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400020603518
  • خبرنگار : 71589

رادار فضایی جدیدی که کوچکترین زباله‌های فضایی را ردیابی می‌کند

رادار فضایی جدیدی که کوچکترین زباله‌های فضایی را ردیابی می‌کند

یک رادار فضایی جدید در کاستاریکا می‌تواند بقایای مداری ریز و اشیای به اندازه حتی یک توپ گلف را که با سرعت ۳۰ هزار کیلومتر در ساعت در مدار نزدیک زمین حرکت می‌کنند، ردیابی کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، یک رادار فضایی غول پیکر جدید در کاستاریکا ساخته شده است که می‌تواند بقایا و زباله‌های موجود در مدار زمین را به کوچکی تا دو سانتی‌متر ردیابی کند.

این رادار فضایی توسط شرکت "لئو لبز"(LeoLabs) ساخته شده است؛ شرکتی که خدمات ردیابی راداری تجاری را برای اشیای موجود در مدار نزدیک زمین ارائه می‌دهد.

"دن کاپرلی" مدیر عامل "لئو لبز" می‌گوید: این پیشرفته‌ترین رادار فضایی تجاری در نوع خود و راداری است که قادر به ردیابی اشیایی به اندازه یک توپ گلف که با سرعت ۳۰ هزار کیلومتر در ساعت حرکت می‌کنند، است.

این رادار می‌تواند همزمان ماهواره‌های فعال و زباله‌های فضایی را که اکثریت قریب به اتفاق اشیای ساخته شده توسط انسان در مدار نزدیک زمین هستند، تحت نظر داشته باشد. این کاری است که مشتریان "لئو لبز" متشکل از اپراتورهای ماهواره‌ای، دفاعی، دفاتر فضایی و نظارتی، موسسات بیمه و موسسات علمی از این شرکت می‌خواهند.

زباله‌های فضایی طی چند دهه گذشته مدار زمین را به طور فزاینده‌ای اشغال کرده‌اند و در چند سال آینده با دستیابی بیشتر شرکت‌های خصوصی به مدار زمین و استقرار صورت‌های فلکی ماهواره‌ای عظیم، این مشکل بزرگتر خواهد شد.

زباله‌های فضایی در حال پرواز در فضا تهدید بزرگی برای ایستگاه فضایی بین‌المللی و مأموریت‌های سرنشین‌دار آینده هستند و نیاز به شرکت‌هایی مانند "لئو لبز" به شدت احساس می‌شود.

"اد لو" بنیان‌گذار شرکت "لئو لبز" توضیح می‌دهد که خطر شماره یک برای فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین‌المللی، خطر وجود آن دسته از زباله‌های فضایی و بقایای مداری است که بسیار کوچک هستند و ردیابی آنها برای وزارت دفاع ایالات متحده دشوار و تقریبا غیرممکن است.

اکنون که سایت کاستاریکا عملیاتی شده است، شرکت "لئو لبز" با چهار رادار موجود خود پوشش کاملی از مدار نزدیک زمین دارد. این شرکت قصد دارد رادارهای بیشتری در سراسر جهان بسازد تا اطمینان حاصل کند که می‌تواند فعالیت‌های موجود در مدار نزدیک زمین را که به احتمال زیاد در آینده نزدیک بیشتر متراکم خواهد شد، نظارت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha