• یکشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400020502806
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

یک فعال اصولگرا:

نقش مردم را در اداره کشور جدی ببینیم

نقش مردم را در اداره کشور جدی ببینیم

ایسنا/اصفهان یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: باید به انتخابات به عنوان یک پدیده ریشه‌ای در تداوم نظام مردم سالاری دینی نگاه کنیم نه اینکه آن را مقطعی، نمایشی و شعاری بدانیم و تحقق این امر مشروط بر این است که نقش مردم را در اداره کشور جدی ببینیم.

مهران نحوی در گفت و گو با ایسنا درباره اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات، اظهار کرد: طبیعتاً وقتی مردم تصورشان این باشد که حضور در انتخابات می تواند به اداره بهتر کشور، انسجام ملی و وحدت بیشتر منجر شود، حضور پر رنگی خواهند داشت. البته تجربه رؤسای جمهوری مختلفی که آمدند و دارای روحیات خاص خودشان در اداره کشور بودند یکی دیگر از فاکتورهایی است که مردم را برای مشارکت حداکثری در انتخابات ترغیب می‌کند.

وی افزود: میزان مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد به دلیل مشکلاتی که کشور به لحاظ اقتصادی دارد، شاید نسبت به دوره های گذشته انتخابات ریاست جمهوری پایین تر باشد، اما اگر در روزهای باقی مانده فضای انتخاباتی کشور پرشور شود این احتمال وجود دارد که حضور مردم در پای صندوق‌های رأی قابل قبول باشد.

دبیر کانون اندیشه و تمدن اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه بین انتخابات و منافع ملی یک رابطه کاملاً مستقیم وجود دارد، ادامه داد: حضور حداکثری مردم در انتخابات نشان دهنده این مطلب است که آنان خواهان مشارکت در اداره کشور هستند، اما حضور کمرنگ در انتخابات برای کشور ما که بر پایه مردم سالاری تعریف شده است معنای بدی دارد به همین دلیل تمام نخبگان و فرهیختگان کشور باید تلاش کنند که مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد.

نحوی درباره مهمترین کارهایی که رئیس جمهور آینده باید برای حل مشکلات کشور انجام دهد، گفت: رئیس جمهور منتخب باید دیدگاه‌ مردم را نسبت به ضعف‌هایی که در کشور وجود دارد ترمیم و معیشت، اشتغال و اقتصاد کشور را متحول کند. اگر این تغییرات رخ ندهد و تحول اساسی در اداره کشور رخ ندهد بدون شک دچار مشکلات بیشتری خواهیم شد.

وی تصریح کرد: همه ما با مشکلات اقتصادی، بیکاری، تورم بالا و کم ارزش بودن پول ملی دست و پنجه نرم می کنیم. نکته مهم این است که به انتخابات به عنوان یک پدیده ریشه ای و اصلی در تداوم نظام مردم سالاری دینی نگاه کنیم نه اینکه آن را مقطعی، نمایشی و شعاری بدانیم و تحقق این امر مشروط بر این است که نقش مردم را در اداره کشور جدی ببینیم و اینگونه نباشد که هر ۴ سال یک بار به این نقش اهمیت داده شود. علاقه و دلبستگی مردم به نظام اسلامی را باید ارج دهیم و نحوه سیاست‌گذاری کشور را بر اساس آزمون و خطا ریل گذاری نکنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha