مهدی جویافر در گفتوگو با ایسنا درباره لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، اظهار کرد: اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات بسیار روشن است و مردم به خوبی از این موضوع آگاه هستند و سخنان اخیر مقام معظم رهبری که تأکید کردند با مشارکت پرشور مردم در انتخابات نظام در برابر دشمنان داخلی و خارجی تقویت میشود و تکلیف را برای همگان روشن کرد.
وی افزود: باور درونی کشور هم در میزان مشارکت مردم تأثیر دارد. شخصی که قرار است رئیسجمهور شود و تیمی که به همراه آن سر کار میآیند هرچه مشارکت قوی مردم را پشت سر خود داشته باشند بسیار بهتر میتوانند مشکلات کشور را حل کنند و ضریب نفوذ بیشتری در جامعه خواهند داشت.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: این شاخصهها نشان میدهد که ناچار به مشارکت حداکثری در انتخابات هستیم، چرا که اگر این مهم رخ ندهد در موضع ضعف قرار خواهیم گرفت و در ابعاد بینالمللی نمیتوانیم منافع ملی کشور را تأمین کنیم. در سوریه بشار اسد ۹۵ درصد آرا را به خود اختصاص داد و به همین دلیل با پشتوانه مردمی که دارد میتواند به خوبی کشور را اداره کند. این موارد و اتفاقات منطقهای مانند دانههای تسبیح میمانند که یک به یک به نفع جمهوری اسلامی در کنار هم قرار میگیرند.
جویافر گفت: معتقدم میزان مشارکت مردم در انتخابات پیش رو نه خیلی زیاد و نه خیلی کم خواهد بود. هماکنون مقداری از فضای رقابتی انتخابات کاسته شده و رقیب جدی برای یکی از کاندیداها که از همه شاخصتر است وجود ندارد. تقابل میان کاندیداها را هرچند به سبک غربی نمیپسندیم، اما توقع داریم فضای انتخاباتی و رقابتی بیشتر شود. کاندیداها رد صلاحیت شده نیز تأکید زیادی بر حضور حداکثری مردم در انتخابات دارند و به احتمال قوی بین ۶۰ تا ۶۵ درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت میکنند.
وی تصریح کرد: دشمنان در فضای مجازی مردم را به شرکت نکردن در انتخابات تشویق میکنند که متأسفانه برخی نیز از داخل کشور حرفهای خارج نشینان را تکرار میکنند. بهترین کار در این فاصله کوتاه تا انتخابات این است که مردم را به شرکت گسترده در انتخابات تشویق کنیم.
عضو شورای مرکزی کانون اندیشه و تمدن اسلامی استان اصفهان، خاطرنشان کرد: ابزارهایی که هماکنون در دست مخالفان نظام قرار دارد ۱۰ سال پیش در اختیار آنان نبود. امروز مخالفان از بستر فضای مجازی به خوبی استفاده میکنند تا مردم را از نظام نا امید کنند، به همین دلیل یک جو روانی را در فضای مجازی علیه انتخابات به راه انداختهاند.
جویافر با بیان اینکه عملکرد شورای نگهبان حقوقی بود، گفت: این شورا مسئول ایجاد زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نیست، بلکه موظف است مرّ قانون را رعایت کند. بنابراین مصلحت سنجی بر عهده شورای نگهبان نیست و تنها این نهاد وظیفه اجرای قانون را دارد و در بررسی صلاحیتها نیز برخورد سیاسی نداشت.
انتهای پیام
نظرات