ژیلا یزدانی امروز(۵ اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به منظور شناسایی و استانداردسازی واحدهای تولیدی مشمول مقررات استانداردهای اجباری، ارتقای سطح کیفی فرآوردهها و در راستای تامین ایمنی و سلامت جامعه، اعتماد سازی و توجه عموم به علامت استاندارد ایران و جلوگیری از تولید و عرضه کالای بدون کیفیت، طرح جامع اجرای هماهنگ استاندارد در کردستان انجام شد.
وی با اشاره به اینکه این طرح در اواخر سال ۸۳ به منظور فرهنگ سازی در جامعه و نیز کنترل بازار به وجود آمد، افزود: در سال ۹۹، یازده هزار و ۹۶۸ بازرسی از سطح بازار استان صورت گرفت که با وجود شیوع بیماری کرونا نسبت به سال ۹۸، رشد چشمگیری داشته است، همچنین به منظور کنترل کیفیت محصولات در سطح عرضه در سال ۹۹، تعداد ۲۸۶ نمونه از بازار خریداری و مورد آزمون قرار گرفت.
مدیرکل استاندارد استان کردستان همچنین از رشد ٨ درصدی تعداد مدیران کنترل کیفیت دارای پروانه تایید صلاحیت معتبر در کردستان خبر داد و عنوان کرد: بر اساس آییننامه تایید صلاحیت، مدیرکنترل کیفیت فردی است که صلاحیت او به تایید سازمان ملی استاندارد برسد و پروانه تایید صلاحیت دریافت نماید. طبق گفته یزدانی از شرایط تایید صلاحیت مدیران کنترل کیفیت دارا بودن مدرک تحصیلی در رشته مرتبط، قبولی در آزمون کتبی و گذراندن دوره های کارآموزی است.
وی افزود: کلیه واحدهای مشمول این آیین نامه باید فرد یا افراد واجد شرایط را به عنوان مدیرکنترل کیفیت به ادارهکل معرفی کنند و اداره کل نیز مکلف أست نسبت به بررسی و احراز شرایط فرد معرفی شده اقدام و در صورت احراز شرایط، پروانه تایید صلاحیت وی را صادر و به واحد متقاضی ابلاغ نماید.
مدیرکل استاندارد استان کردستان اظهار کرد: در همین راستا در سال ٩٨، تعداد مدیران کنترل کیفیت دارای پروانه تایید صلاحیت معتبر از طرف اداره کل استاندارد استان کردستان ٣٠٤ نفر بوده که این رقم در سال ٩٩ به ٣٢٨ نفر رسیده و با رشد ٨ درصدی همراه بوده است.
گفتنی است؛ بر اساس آییننامه تایید صلاحیت علمی و فنی مدیران کنترل کیفیت، مدت اعتبار پروانه تایید صلاحیت مدیر کنترل کیفیت دو سال از زمان صدور خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات