• پنجشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400020201204
  • منبع : شهرداری تهران

رییس ستاد خادم المنتظر شهرداری تهران تاکید کرد

لزوم شناسایی نیازهای واقعی افراد کم برخوردار

لزوم شناسایی نیازهای واقعی افراد کم برخوردار
عکس آرشیوی است.

رییس ستاد خادم المنتظر شهرداری تهران در آغاز بخش نخست از پنجمین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه بر لزوم شناسایی نیازهای واقعی افراد کم‌برخوردار تاکید کرد.

به گزارش ایسنا سعید صادقی در حاشیه مراسم طرح رزمایش کمکهای مومنانه گفت: رزمایش همدلی مومنانه در ادامه برنامه‌هایی که از سال گذشته در مصلی برگزار می شد، امسال نیز با رویکرد جدید در سامانه به روز شده سمات (سامانه مراکز اجتماعی تهران) در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در این سامانه با سازمان های مرتبط و متولی تامین کننده نیاز نیازمندان مانند کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، بسیج و سپاه جلساتی برگزار شده است علاوه بر این ستاد خادمان منتظر مناطق هم با استقرار در مناطق ۲۲ گانه شهرداری عملیاتی شد و سامانه تحت عنوان «سمات» آغاز به کار کرد.

صادقی با بیان اینکه امروز(۲اردیبهشت) نخستین روز از بخش اول مرحله پنجم رزمایش کمکهای مومنانه است، توضیح داد: در شروع این بخش شهرداری های مناطق ۱۵ و ۱۶ اقلام و بسته های تهیه شده را تحویل دادند علاوه بر این اعضای ستاد خادمان منتظر که ستادی داوطلبانه است، بسته‌های اقلام تهیه شده خود را برای در اختیار قرار دادن به نیازمندان ارائه کردند.

به گفته رییس ستاد خادم المنتطر شهرداری تهران بخش‌های بعدی مرحله پنجم از رزمایش کمک‌های مومنانه از شنبه (۴ اردیبهشت) تا چهارشنبه (۸ اردیبهشت) همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) ادامه پیدا می کنند.

وی با اشاره به اینکه در این سامانه لیست اقلام ارائه شده با لیست سامانه سمات هر منطقه تطبیق داده می شود، اظهارکرد: در سامانه خدمات اجتماعی شهرداری حدود ۱۴ هزار خانوار در مناطق مختلف تحت پوشش قرار دارند که در واقع اهداف اول دریافت این بسته ها خواهند بود و مازاد این اقلام در مناطق با الزام درج در سامانه سمات، به سازمان‌های دیگر متولی تحویل داده خواهد شد.

مشاور شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه توجه صرف به اقلام و بسته های معیشتی کافی نیست، گفت: در آینده باید دیگر نیازهای این افراد شناسایی و برطرف شود البته تشکل‌های مردم‌نهاد و ستادهای خادمان منتظر در مناطق ۲۲گانه در حال انجام کار تحلیلی در بحث نیازمندان هستند تا نیازهای واقعی این افراد مشخص شود و مباحث روحی، روانی، اجتماعی، تحصیلی و مشکلات خانوادگی افراد نیز مورد بررسی قرار گیرد.

رییس ستاد خادم المنتظر شهرداری تهران با تاکید بر اینکه سامانه سمات با هدف هم‌افزایی بین سازمان‌های مرتبط فعالیت می‌کند و در این سامانه فضایی نیز برای خیرین در نظر گرفته شده یادآور شد: در شهرداری تهران نیز با موافقت معاونت منابع انسانی و اعلام آمادگی کارکنان شهرداری حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر از افرادی که به سیستم اتوماسیون اداری شهرداری دسترسی دارند اعلام آمادگی می‌کنند که یک روز از حقوق این ماه خود را به این امر خیر اختصاص دهند.

تحویل بسته های معیشتی به ۶۹۰ خانواده کم بضاعت در منطقه ۱۶

مهدی پورآقایی  - معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۶ - نیز در حاشیه این برنامه گفت: کمک های مردمی و مومنانه در راستای کمک به نیازمندان و افراد کم برخوردار در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران تحت عنوان ستاد خادمان منتظر، جمع آوری و به نیازمندان تحویل خواهد شد که در حال حاضر پنجمین مرحله رزمایش در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در این رزمایش، مناطق ۲۲ گانه شهرداری در هر مرحله کمک‌های جمع‌آوری شده را در مناسبت های مختلف بین افراد نیازمند تقسیم می کنند، اظهارکرد: منطقه ۱۶ تعداد ۲۵۰ بسته حمایتی شامل برنج، روغن، قند، حبوبات، رب گوجه فرنگی، پوشاک، کفش و حتی لوازم خانگی را بین خانواده‌های کم برخوردار توزیع می کند.

به گزارش سایت شهر پورآقایی در پایان گفت: هر سال چند مرحله از این رزمایش انجام می‌شود و در منطقه ۱۶ اطلاعات ۶۹۰ خانواده که با احتساب اعضای آنان به ۱۴۳۵ نفر می‌رسد در سامانه ثبت شده است و در هر مرحله اقلام و بسته های معیشتی جمع‌آوری شده بین این افراد تقسیم می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha