• پنجشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400020201051
  • خبرنگار : 50225

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز عنوان کرد

وضعیت نگران‌کننده انبوه بیماران در اهواز / بستری موقت بیماران به دلیل نبود تخت

وضعیت نگران‌کننده انبوه بیماران در اهواز / بستری موقت بیماران به دلیل نبود تخت

ایسنا/خوزستان رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز گفت: برای تعدادی از بیماران که نیاز به بستری دارند اما حال عمومی آن‌ها به گونه‌ای است که امکان ترخیص وجود دارد، داروی رمدسیویر به صورت سرپایی تجویز می‌شود و درمان این بیماران را در قالب بستری موقت انجام می‌دهیم تا لود بخش کاهش یابد اما با این وجود نیز تخت خالی نداریم.

دکتر محمد آرزومند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همچنان ظرفیت تخت‌های بیمارستان امیرالمومنین(ع) تکمیل است و میزان مراجعه بیماران به بیمارستان بالا است.

وی افزود: روز سه‌شنبه، ۱۲۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان امیرالمومنین(ع) بستری بوده‌اند. در این روز، نسبت به روزهای قبل میزان مراجعات بیشتری داشته‌ایم.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز تصریح کرد: اکنون وضعیت به گونه‌ای است که حتی تخت‌های اورژانس بیمارستان پر هستند و ادامه این روند، بسیار نگران‌کننده است.

وی گفت: برای تعدادی از بیماران که نیاز به بستری دارند اما حال عمومی آن‌ها به گونه‌ای است که امکان ترخیص وجود دارد، داروی رمدسیویر به صورت سرپایی تجویز می‌شود و درمان این بیماران را در قالب بستری موقت انجام می‌دهیم تا لود بخش کاهش یابد اما با این وجود نیز تخت خالی نداریم.

آرزومند بیان کرد: در این پیک نمی‌توان فرمول‌های قبلی در پیک‌های گذشته را مد نظر قرار داد و مشاهده می‌شود که افرادی در هر سنی و بدون بیماری زمینه‌ای مبتلا شده‌اند و حتی برخی از آن‌ها فوت شده‌اند.

وی گفت: در این پیک با موتاسیون جهش‌یافته انگلیسی مواجه هستیم و در حال حاضر مراجعه دیرهنگام به بیمارستان، یکی از دلایل فوت برخی بیماران است.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز افزود: این پیک، بسیار طولانی و فرسایشی شده است. از طرفی نیروها با تمام ظرفیت در حال ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا هستند و این وضعیت موجب مستهلک شدن پرسنل می‌شود که نگران‌کننده است.

آرزومند با اشاره به ابتلای ۷۰ درصد کادر درمان این بیمارستان به کرونا و فوت یک نفر از پرسنل این بیمارستان از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، گفت: در این پیک، یک‌سوم کادر درمان به کرونا مبتلا شده‌اند اما خوشبختانه تقریبا به همه پرسنل حائز شرایط، واکسن تزریق شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha