به گزارش ایسنا، سرتیپ محمدحسن نامی در نشست خبری با نمایندگان رسانهها در تشریح برنامههای خود برای ریاست جمهوری و با بیان اینکه در حال حاضر برای رسیدن به یک ایران سرفراز باید برنامه خوبی داشته باشیم، اظهار کرد: ما منابع خوبی نسبت به سایر کشورهای جهان داریم و اینکه چگونه از آنها و از جامعه نخبگی کشور استفاده کنیم تا بتوانیم کشور را به سمت تعالی ببریم نیاز به برنامهریزی دارد.
وی یادآور شد: شاید یکی از مهمترین حلقههای مفقوده توسعه ما عدم اجرای آمایش سرزمینی است. ما در این زمینه در یک نسبت منظم قرار نداریم اما اگر این امر محقق نشود بیعدالتی در پی دارد.
نامی با تاکید بر اینکه کشور ما با وسعت فراوانش باید بتواند شرایطی فراهم آورد که یک فرد برای رسیدن به یک خانه مسکونی تمام عمر خود را صرف نکند، اظهار کرد: ضرورت ایجاب میکند که ما برای رسیدن به یک آمایش مطلوب بتوانیم از استادان و کارشناسان برای این مهم و رسیدن به یک توسعه پایدار عمل کنیم.
وزیر اسبق ارتباطات تاکید کرد: فرقی نمیکند مردم کجای کشور هستند، وظیفه دولت این است که درآمدهای کشوری را در میان همه مردم جامعه تقسیم کند. این بد است که فردی به سن ازدواج برسد اما توان داشتن مسکن را نداشته باشد. چرا نباید همه ایرانیها دارای مسکن باشند و چرا باید بخش عمدهای از دارایی خود را صرف مسکن کنند؟
عضو هیات علمی دانشگاه عالی دفاع ملی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ما باید برنامهریزیای داشته باشیم که حداقل درآمد برای افراد فراهم شود، تاکید کرد: هرکسی باید در حد معقول از یک سبد متوسط برای امرار معاش برخودار شود حتی اگر کار نمیکند. این حق هر ایرانی محسوب میشود.
نامی با اشاره به اینکه باید برای جوانان اشتغال، مسکن و تسهیل ازدواج را فراهم سازیم، گفت: باید دنبال چابکسازی دولت باشیم و از ۴۴ پیوست آمایش سرزمینی یکی همین مورد است که با بهرهگیری از فناوری رخ میدهد و دولت الکترونیک و شبکه ملی ارتباطات راهکار این امر است.
وی یادآور شد: ما باید به حضور بانوان در بخشهای مدیریتی کشور توجه داشته باشیم. آنان بیشترین حضور در کشور و کمترین بهره از مدیریت را دارند که باید این خطا را برطرف کرد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به وضعیت محیط زیست اظهار کرد: حتماً دولت آینده باید حداقل سالی ۳۰ هزار هکتار به سطح فضای سبز اضافه کند. همچنین بهرهگیری از تمامی ثروت کشور برای مردم است و این کار شدنی است.
نامی با بیان اینکه هدایت سرمایه باید به سمت تولید باشد، ادامه داد: اگر این سازوکار فراهم شود ثروت کشور به سمت تولید، تجارت و بازرگانی و کشاورزی خواهد رفت. مانند تجربه مالزی در دوران نخستوزیری مهاتیر محمد.
انتهای پیام
نظرات