غلامرضا شریفی افزود: بر این اساس، لازم است تا فعالان اقتصادی مناطق آزاد که حائز هر یک از شرایط فراخوانهای هشتگانه موضوع ماده ۱۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده هستند، نسبت به ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده و اجرای سایر مقررات موضوع این قانون از جمله صدور صورتحساب، دریافت مالیات و عوارض ارزش افزوده از خریداران، ارائه اظهارنامه و... اقدام کنند.
وی تاکید کرد: فعالان اقتصادی در صورت انجام تکالیف قانونی مذکور میتوانند از تسهیلات پیش بینی شده در قانون بهره مند شوند.
وی با اشاره به راه اندازی درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی، گفت: امکان استعلام بدهی مالیاتی و ممنوع الخروجی از طریق این درگاه ملی برای عموم شهروندان فراهم است.
شریفی خاطرنشان کرد: با الکترونیکی شدن تمامی خدمات مالیاتی، ارتباط مودیان با ادارات مالیاتی به کمترین میزان کاهش مییابد و به تبع این امر، فساد اداری و هزینههای وصول مالیات نیز به شدت تقلیل خولهد یافت.
به نقل از روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان، وی افزود: بستر سازی تسهیل، تسریع و توسعه خدمات الکترونیک به ذینفعان سازمان، ارائه اطلاعات مورد نیاز مودیان مالیاتی و عموم مردم از سوابق پروندههای مالیاتی، یکپارچه سازی اطلاعات مودیان در یک درگاه واحد، کاهش مراجعههای حضوری مردم به سازمان، افزایش رضایت مندی مودیان و کاهش مصرف کاغذ، از مهمترین اهداف اجرای این پروژه ملی به شمار میرود.
انتهای پیام
نظرات