• جمعه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1400012715380
  • خبرنگار : 71431

مجازات جایگزین توقیف برای ۳۷هزار موتورسیکلت متخلف/ افزایش ۳ برابری نقاط اجرای طرح موتوریار

مجازات جایگزین توقیف برای ۳۷هزار موتورسیکلت متخلف/ افزایش ۳ برابری نقاط اجرای طرح موتوریار

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از عدم توقیف ۳۷ هزار موتورسیکلت متخلف در اجرای طرح موتوریار خبر داد.

سردار محمدحسین حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح دستاوردها و نتایج طرح موتوریار که از اوایل زمستان سال گذشته در پایتخت آغاز شده است، گفت:  همانطور که قبلا هم اعلام شده موتوریار طرحی برای برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف است، اما در این طرح دیگر خبری از توقیف موتور و برخوردهای قبلی نیست و بر اساس آن مجازاتی جایگزین برای موتورسیکلت سواران متخلف به مرحله اجرا در می‌آید.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح آمار توقیف و انتقال این وسایل نقلیه به پارکینگ‌ها را کمتر می‌کند، گفت: با اجرای این طرح تخلفات موتورسیکلت‌سواران نظیر تردد در خطوط ویژه، عدم استفاده از کلاه ایمنی، تردد از محل ممنوعه، انجام‌حرکات نمایشی و ...از سوی ماموران کنترل شده و راکبان موتورسیکلت پس از متوقف شدن از سوی ماموران می‌توانند  میان انتقال وسیله‌شان به پارکینگ یا همکاری چند ساعته در تامین نظم ترافیک یکی را انتخاب کنند.

حمیدی ادامه داد: با پذیرش همکاری با پلیس به جای توقیف موتورسیکلت، یک کاور و یک تابلو دستی به راکبان متخلف موتورسیکلت داده شده و آنان به تشخیص مامور ارشد پلیس راهور در محل و پس از دریافت آموزش‌های اولیه در محل ساعاتی را همکار پلیس شده و در تامین انضباط ترافیکی با ماموران همکاری می‌کنند.

افزایش نقاط اجرای طرح موتوریار از ۶۰ به ۲۰۰ نقطه

رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه از زمان اجرای این طرح تاکنون راکب۳۷ هزار دستگاه موتورسیکلت متخلف به جای انتقال وسیله‌شان به پارکینگ، همکار پلیس راهنمایی و رانندگی شده‌اند، گفت: در واقع این افراد در کنار همکاران ما به تامین آمد و شد ترافیکی کمک کردند و آمارها نشان می‌دهد که حتی پس از این طرح کمتر هم تخلف کرده‌اند. 

وی با اشاره به اجرای طرح موتوریار درسه ماه پایانی سال ۹۹، گفت: سال گذشته این طرح در ۶۰ نقطه از پایتخت و در نوبت صبح اجرا شد، اما امسال بنا داریم طرح موتوریار را در ۲۰۰ نقطه از شهر و در دونوبت اجرا کنیم. با یاری خدا اجرای این طرح در سال جاری نیز با قوت ادامه خواهد داشت و ما این آمادگی را داریم که در اجرای این طرح در دیگر شهرها نیز تجربیات خود را منتقل کنیم.

حمیدی تصریح کرد: برای اجرای این طرح نیازمند هماهنگی و تامین اعتبار در حوزه های مختلف هستیم که خوشبختانه اقدامات آن در حال انجام است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۷ ۲۱:۰۰

باورم نمیشه اینکارو انجام میدین،دمتون گرم

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۷ ۲۲:۵۹

با سلام . لطفا به همكاران راهور نحوه رفتار و مواجهه با موتورسوارن را یاد بدهید همه موتورسواران مثل هم نيستند.

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۰۳:۵۸

طرح موتوریار در همه جا و برای همه یکسان موثر نیست. درکل توقیف بتناسب تخلف از یک هفته تا یکسال بهتر از همه موارد است. متخلف بتواند مبلغ تخلف و زمان پارکینگ را بخرد بدون انکه توقیف درکار باشد. اما اگر تکرار شد توقیف قطعی باشد. بارها به 110 درمورد مزاحمت موتورسواران نوجوان مزاحم که با سروصدا و حرکات نمایشی اسایش محل را بهم میزنند اطلاع دادم اما هرگز موثر نبوده.