• چهارشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400012514415
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

درگیری مناطق جنوب غربی کشور با ملخ صحرایی/ هنوز وارد خراسان جنوبی نشده‌اند

درگیری مناطق جنوب غربی کشور با ملخ صحرایی/ هنوز وارد خراسان جنوبی نشده‌اند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: به دلیل بارش کم در سال جاری هنوز هجوم ملخ‌ها به استان گزارش نشده و هم اکنون مناطق جنوب غرب کشور با این آفت درگیر هستند.

مهدی یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان جنوبی سال گذشته با محوریت رصد و پایش ملخ صحرایی پایش شدند.

وی با اشاره به پایش پیش آگاهی استان در خصوص پایش مناطق مختلف استان در رابطه با ملخ صحرایی، تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون موردی از دسته جات ملخ صحرایی در استان گزارش نشده است.

یوسفی افزود: به دلیل بارش کم در سال جاری هنوز هجوم ملخ‌ها به استان گزارش نشده و هم اکنون مناطق جنوب غرب کشور با این آفت درگیر هستند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در سطح ۳۰ هزار و ۲۷۴ هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با این آفت انجام شد، تصریح کرد: بیشترین سطح مبارزه به ترتیب به شهرستان نهبندان با ۱۹ هزار و ۸۹۷ هکتار، سربیشه ۴ هزار و ۵۸۴ هکتار، درمیان ۳ هزار و ۳۳۲ هکتار، زیرکوه ۲ هزار و ۱۶۷ هکتار، فردوس با ۲۷۰ هکتار و خوسف با ۲۴ هکتار اختصاص دارد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از تجهیز ناوگان سمپاشی استان و تامین سموم مورد نیاز در بحث مبارزه با ملخ و آمادگی استان برای مبارزه با این آفت در مدت یک ماه خبر داد و گفت: در این رابطه چهار دستگاه یو ال وی و ۳۶ دستگاه سمپاش پمپی و موتوری در استان وجود دارد.

یوسفی یادآور شد: کانون یابی و پایش در اراضی در استان ادامه دارد و مردم نیز در صورت مشاهده دسته جات ملخ به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها اطلاع دهند.

وی تصریح کرد: حمله ملخ‌ها از سوی کشور عربستان و یمن صورت می‌گیرد و قبل از اینکه به استان ما برسند باید استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان را رد کنند که در این استان‌ها نیز رصد و پایش در حال انجام است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه باتوجه به داده‌های سازمان حفظ نباتات و فائو در حال حاضر خطر ملخ صحرایی خراسان جنوبی را که لایه دوم استان‌هاست تهدید نمی‌کند، خاطرنشان کرد: به هر حال ملخ موجود زنده است و موجود زنده قطعیت نمی‌شناسد و شرایط آب و هوایی ممکن است هر امری را تغییر دهد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha