• سه‌شنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400012413111
  • خبرنگار : 50176

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان تاکید کرد:

نقش ویژه خانواده در نهادینه شدن فرهنگ مطالعه مفید

 نقش ویژه خانواده در نهادینه شدن فرهنگ مطالعه مفید

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌ فقیه در لرستان گفت: باید با پژوهش و استفاده از تجربیات موفق گذشته، در قالب یک کمیته تخصصی، دلایل این موضوع را شناسایی و برای رفع آن برنامه‌ریزی کرد.

حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی در جلسه شورای فرهنگ عمومی لرستان با تأکید بر نقش ویژه کمیته‌های تخصصی شورای فرهنگ عمومی در غنابخشی به مصوبات این شورا، اظهار کرد: مطالعه از شاخصه‌های توسعه است که متأسفانه هم در کشور و هم در استان با کم‌میلی و بی‌میلی عمومی روبرو است و باید با پژوهش و استفاده از تجربیات موفق گذشته، در قالب یک کمیته تخصصی، دلایل این موضوع را شناسایی و برای رفع آن برنامه‌ریزی کرد.

وی ادامه داد: مصوبات این شورا به‌مثابه یک سند بالادستی است که باید توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و همچنین افکار عمومی به شکل ویژه اجرایی شود.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان با تأکید بر نقش ویژه خانواده در نهادینه شدن فرهنگ مطالعه مفید، اضافه کرد: نهاد خانواده، نظام آموزشی، کتابداران و کتابخانه‌ها، دولت و رسانه‌ها، ناشران و مؤلفان مهمترین زیرساخت‌های افزایش سرانه مطالعه هستند و برنامه‌ریزی‌های این حوزه باید بر پایه نهاد خانواده بنا شود.

شاهرخی در پایان با اشاره به لزوم تقویت و تجهیز کتابخانه‌های مدارس، تصریح کرد: علاوه بر کتاب‌های درسی، منابع مفید مطالعاتی نیز باید به دانش‌آموزان معرفی و ارائه شود.

وی همچنین، ۲۲ فروردین در دیدار رؤسای نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان که در خرم‌آباد برگزار شد، با بیان اینکه تحول را باید در درون دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش رقم می‌خورد، اظهار کرد: چنانچه نتوانیم تحول را از درون دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش برای کشور رقم بزنیم رسیدن به اقتدار و پیشرفت در امور فرهنگی و اقتصادی بسیار مشکل است در همین راستا نیازمند تربیت انسان‌های صبور، مجاهد و متعهد در دانشگاه‌ها هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان اضافه کرد: دانشگاه باید محلی برای عمل به ارزش‌های اسلامی باشد و به‌گونه‌ای باشد که خروجی دانشگاه‌ها تربیت جوان انقلابی، پای کار، معنویت‌گرا، اخلاق‌مدار و عدالت‌خواه باشد، که این امر مستلزم همدلی و همکاری روحانیت و اساتید در دانشگاه‌ها است.

شاهرخی بیان کرد: مسئولان دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها باید پیوند محکمی بین اساتید و دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه برقرار کنند زیرا اهداف دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با کمک اساتیدی که با دانشجویان بیشتر در ارتباط هستند به‌طور ویژه‌تری به دانشجویان منعکس می‌شود.

وی ادامه داد: در لرستان چالش‌هایی همچون بی‌توجهی به شایسته‌سالاری، تبعیض در جذب نیرو با نگاه فامیلی و طایفه‌ای و همچنین عدم به کارگیری نیروهای متخصص و کارآمد در برخی پست‌های اداری در مدت سه دهه پس از جنگ تحمیلی وجود دارد که نیاز است این چالش‌ها و موضوعاتی که جوانان و خانواده‌ها را رنج می‌دهد در دانشگاه‌های استان به گفتمان تبدیل شود.

شاهرخی با بیان اینکه متأسفانه برخی تخریب‌ها و مشکلات ایجاد شده در استان به‌دلیل عدم انجام وظیفه و برخورد به‌موقع دستگاه‌های نظارتی، قضایی و امنیتی با برخی رویدادهای تلخ است، گفت: در گام دوم انقلاب اسلامی هم در استان و هم در کشور نباید اجازه بدهیم کاستی‌های گذشته تکرار شود که چند سال آینده بگویند مسئولان استان کجا بودند که کارخانه‌ها تعطیل شدند و رویداد تلخ فرهنگی اتفاق افتاد، کمااینکه جلوگیری از چنین رویدادهای تلخی مستلزم این است که مسئولان نظارتی، قضایی و امنیتی استان به موقع به وظیفه خودشان عمل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha