هادی ابوی در گفت وگو با ایسنا، حفظ اشتغال موجود را از اولویتهای سال جدید عنوان کرد و گفت: معتقدم در شرایط فعلی حفظ اشتغال از ایجاد اشتغال مهم تر است؛ البته اگر بتوانیم به سمت ایجاد شغل برویم خوب است ولی با توجه به شرایط کرونا لازم است حمایتهای بیشتری از کسب و کارها، کارگران بنگاههای اقتصادی و نیروهای کار شاغل صورت گیرد تا ریزش نیروهای کار را شاهد نباشیم.
وی ادامه داد: در شرایط اقتصادی فعلی به جای پلمب کارگاهها و واحدهای اقتصادی باید به تسهیل گری روی بیاوریم و مشکل بنگاهها و کسب وکارها را ریشه ای حل کنیم. اگر یک کسب و کار برای راه اندازی نیاز به مجوز دارد صدور مجوز را تسهیل کنیم و اگر بنیه مالی ضعیفی دارد با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، حمایتش کنیم.
این مقام مسئول کارگری تصریح کرد: شاید در گذشته عده ای جوان دارای ایده تحت عنوان کارآفرین به دنبال ایجاد شغل بودند و مراحل سخت و پر پیچ و خم گرفتن مجوزهای لازم برای شروع کار را باید طی می کردند ولی امروز هر جوان ایرانی یک کارآفرین خلاق و دارای ایده است که ممکن است حتی نیاز به سرمایه اولیه نداشته باشد و سرمایه لازم برای شروع کسب و کار را در اختیار داشته باشد ولی به خاطر گرفتن مجوز از چند ارگان و دستگاه ماهها طول بکشد تا بتواند کسب و کار خود را راه اندازی کند.
ابوی افزود: درست است که برای ایجاد هر شغل باید اصول آن کار رعایت شود و استانداردهای لازم مورد توجه قرار گیرد ولی به جای مچ گیری باید دست جوانان جویای کار را بگیریم و مانع تراشی و سنگ اندازی نکنیم.
دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ادامه داد: در دوران کرونا برای راه اندازی برخی از مشاغل خرد و خانگی از کمیته امداد یک خط اعتباری گرفتیم و دیدیم که جوانان جویای کاری که دارای ایده و خلاقیت بودند در بحث تامین سوغات و هدایا و انگشتر با اشتیاق وارد عمل شدند و کارگاههای کوچک را با مبالغ بسیار پایین راه اندازی کردند.
به گفته وی یک کسب و کار کوچک با ۵۰ میلیون تومان قابل راه اندازی است لذا تا می توانیم باید از جوانان خلاق و جویای کار حمایت و شرایط ایجاد شغل را آسان کنیم.
انتهای پیام
نظرات