کیوان گردان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در زمینه صادرات ماسک با وجود مازاد تولید حساسیتهای وجود داشت که در نهایت مقرر شد وزارت صمت در صورتی مجوز صادرات صادر کند که سازمان غذا و دارو با آن موافقت کند. در مورد سایر اقلام پیشگیری کرونا نیز وضعیت به همین شکل است، چراکه آمار اصلی مصرف این اقلام در دست وزارت بهداشت است.
وی در ادامه درباره وضعیت تولید اقلام مرتبط با پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، گفت: تولید ماسک سه لایه از ۲۰۰ هزار عدد در ابتدای شیوع ویروس کرونا، روزانه به ۲۷ میلیون عدد رسید و افزایش ۱۳۵ برابری داشت. همچنین تولید ماسک N۹۵ از ۵۰۰۰ عدد روزانه به یک میلیون و ۶۶ هزار عدد رسید که ۲۱۳ برابر افزایش رشد داشته است.
همچنین به گفته این مقام مسئول تولید دستکش طبی در مدت یاد شده سه برابر شده و از دو میلیون عدد روزانه به ۶ میلیون عدد رسیده است. تولید لباس یکسره (کاورال) نیز از ۱۱۶ عدد روزانه به ۳۲ هزار عدد و تولید شیلد محافظ صورت از ۷۰ عدد روزانه به ۲۱ هزار عدد رسیده است.
تولید لوازم خانگی رکورد زد
مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی در ادامه درباره وضعیت تولید لوازم خانگی در سال گذشته اظهار کرد: برنامه ریزی شده بود که تولید انواع لوازم خانگی در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۸ بیش از ۳۰ درصد رشد داشته باشد و از ۹ میلیون به ۱۲ میلیون دستگاه برسد، اما به ۱۵ میلیون دستگاه رسید که یک رکورد تاریخی محسوب میشود.
به گفته وی در حال حاضر نیاز کشور در بخش لوازم خانگی بزرگ به طور کامل در داخل تامین میشود، اما بعضی از اقلام کوچک هنوز تولید نمیشود که برای برخی از آنها برنامه ریزیهایی انجام شده و بخشی هم باید اقتصادی باشد تا تولید شود.
انتهای پیام
نظرات