• یکشنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400011505915
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:

آغاز عرضه گوشت مرغ گرم در بازار هرمزگان/کمبودی در جوجه‌ریزی نداریم

آغاز عرضه گوشت مرغ گرم در بازار هرمزگان/کمبودی در جوجه‌ریزی نداریم

ایسنا/هرمزگان سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از شب گذشته کشتار مرغ در کشتارگاه‌های هرمزگان شروع شد و امروز گوشت مرغ گرم در بازار استان عرضه می‌شود.

عباس زارعی صبح امروز(۱۵ فروردین ماه) در بازدید از کشتارگاه های مرغ سطح استان هرمزگان، افزود: مرخصی رفتن کارگران و تعطیلی کشتارگاه‌ها، علت نبود مرغ و بسته شدن مرغ فروشی‌های برخی شهرهای استان از جمله بندرعباس، رودان، بشاگرد و بندرلنگه بود.

سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: از شب گذشته کشتار مرغ در کشتارگاه‌های هرمزگان شروع شد و امروز گوشت مرغ گرم در بازار استان عرضه می‌شود.

زارعی عنوان کرد: هرمزگان بطور میانگین روزانه به حدود ۱۵۰ تن گوشت مرغ نیاز دارد و هیچ کمبودی در زمینه جوجه ریزی و تولید آن در استان وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha