• شنبه / ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1400011405347
  • خبرنگار : 71263

هند در قراردادهای واردات نفت سعودی بازبینی می‌کند

هند در قراردادهای واردات نفت سعودی بازبینی می‌کند

هند با درخواست از پالایشگاه های دولتی برای بازبینی قراردادهای خرید نفت عربستان سعودی، به تلاش برای کاهش وابستگی نفت خود به تصمیمات اوپک ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، هند که بیش از ۸۰ درصد از نفت مورد نیازش را وارد می‌کند و وارداتش از خاورمیانه ۶۰ درصد از کل خرید نفت این کشور را تشکیل می‌دهد، از مدیریت عرضه نفت اوپک پلاس از ابتدای امسال ناخشنود بوده و از قیمت بالای نفت که باعث افزایش هزینه واردات و تورم این کشور شده، ناراضی بوده است.

این کشور ماه گذشته عصبانیتش را از تصمیم اوپک پلاس برای ثابت نگه داشتن تولید در آوریل نسبت به مارس ابراز کرد و از اوپک پلاس که با کاهش تولید مصنوعی، قیمتها را بالا نگه داشته است، انتقاد کرد. دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند اظهارات همتای سعودی خود را که در واکنش به درخواست دهلی نو برای افزایش تولید نفت، برداشت از ذخایر را پیشنهاد کرده بود، غیردیپلماتیک خواند.

یک مقام هندی مطلع به خبرگزاری پرس تراست ایندیا گفت: در حالی که خریداران از نظر حقوقی ملزم به دریافت مقادیر ذکر شده در قرارداد هستند، عربستان سعودی و سایر تولیدکنندگان گزینه کاهش عرضه در صورت تصمیم اوپک برای محدود نگه داشتن تولید و تقویت قیمتها را دارند. چرا باید مصرف کنندگان هزینه تصمیمات اوپک را بپردازند. شرایط تولیدکنندگان اوپک برای فروش نفت به هند اغلب برخلاف نظر خریدار است.

پالایشگاههای هندی در هفته‌های اخیر به خرید نفت آمریکای شمالی و جنوبی پرداخته و بعضی از گریدهای نفتی را برای اولین بار خریداری کردند. این اقدام در راستای تلاش هند برای متنوع کردن منابع واردات نفت و کاهش خرید از خاورمیانه صورت گرفت. شرکت اچ پی سی ال میتال انرژی که جوینت ونچر شرکت هندوستان پترولیوم و غول فولاد لاکشمی میتال است، نخستین خرید نفت هند از گویان را انجام داد و شرکت پالایش و پتروشیمی مانگالور برای خرید یک محموله گرید نفتی توپی برزیل سفارش داده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، برآورد می‌شود واردات نفت هند از آمریکا در فوریه به میزان قابل توجهی رشد کرده است و همزمان این کشور خرید نفت عربستان سعودی را کاهش داده است به طوری که آمریکا از عربستان سعودی سبقت گرفته و دومین صادرکننده بزرگ نفت به هند شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha