حمید ملانوری، عصر امروز سهشنبه ۱۰ فروردین در نشست ستاد تنظیم بازار کشور که به ریاست رییس جمهوری و به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، افزود: برگزاری این جلسه نشان دهنده توجه عمیق دولت و رییس جمهوری به مبحث تامین کالاهای اساسی و بهبود معیشت مردم است.
به گزارش ایسنا، وی گفت: با وجود تلاشهای دستگاههای متولی، در بازار مشکلاتی وجود دارد که ستاد تنظیم بازار کشور و به تبع آن ستاد تنظیم بازار استانها باید نسبت به حل و فصل آنها اقدام کنند.
استاندار خراسان جنوبی تامین کالاهای اساسی را از وظایف مهم دستگاههای اجرایی برشمرد و افزود: دستگاههای متولی تامین کالاهای اساسی باید در برنامهریزیها دقت لازم را انجام دهند تا کالا به اندازه نیاز جامعه در دسترس مردم قرار گیرد.
وی تنظیم بازار را تابع شرایط عرضه و تقاضا دانست و تصریح کرد: در کنار عرضه و تقاضا، نقش نظارتی ستاد تنظیم بازار بسیار موثر است و باید بر بازار، نظارت و کنترل کافی صورت گیرد.
ملانوری یکی دیگر از وظایف ستاد تنظیم بازار را رصد میزان کالاهای مورد نیاز استان معرفی کرد و گفت: ستاد باید کالا را براساس میزان نیاز استان تامین کرده به این نکته توجه داشته باشد که سستی در نظارت و عدم برخورد با متخلفین، باعث بیثباتی در بازار میشود.
وی به نقش مهم و کلیدی رسانهها در تنظیم بازار استان اشاره کرد و افزود: صدا و سیمای مرکز استان و رسانههای مکتوب و پایگاههای خبری، نقش کلیدی و مهم در بهبود فضای کسب و کار و تنظیم بازار دارند و باید با تولید برنامههای امیدآفرین، این وظیفه خود را به درستی ایفا کنند.
استاندار خراسان جنوبی با نام بردن از دستگاههای متولی تولید، توزیع و عرضه کالاهای اساسی در استان گفت: این دستگاهها باید برنامه عملیاتی مشخصی داشته باشند و براساس همان برنامه به صورت هماهنگ و منسجم اقدام کنند.
وی تاکید کرد: دستگاههای نظارتی و بازرسی، تعزیرات، دستگاههای قضایی و اصناف باید با هم در حوزه بازار تعامل جدی داشته باشند و با متخلفین برخورد جدی کنند.
ملانوری به ذخایر مطمئن استان از نظر کالاهای اساسی اشاره کرد و گفت: خراسان جنوبی از نظر تامین کالاهای اساسی شرایط مطلوبی دارد و ما به تناسب وضعیت سال و موقعیت زمانی، نسبت به تنظیم ذخایر بازار اقدام میکنیم.
وی به میزان توزیع کالاهای اساسی در استان طی سال ۱۳۹۹ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳ هزار و ۳۰۰ تن برنج توزیع شد و ۴۵ تن نیز در حال توزیع است.
استاندار خراسان جنوبی از توزیع ۴ هزار و ۲۰۰ تن شکر در استان گفت و به اقدامات صورت گرفته برای جذب ۵۰۰ تن شکر دیگر نیز اشاره کرد.
وی بیان کرد: ۹۱۰ تن مرغ منجمد و ۲۵۰ تن گوشت گوساله منجمد از دیگر اقلامی است که در سطح استان توزیع شده است.
ملانوری با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۵۰۰ تن روغن خوراکی توزیع شده است گفت: هزار و ۲۰۰ تن روغن نیز در حال توزیع است.
وی به توزیع میوه تنظیم بازار ویژه نوروز اشاره کرد و گفت: ۸۰۰ تن پرتقال و سیب با کیفیت بالا در سطح استان توزیع شده است.
وی اظهار کرد: پرتقال با قیمت ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان و سیب با قیمت ۹ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه شد.
انتهای پیام
استاندار خبر داد:
افزایش ۱۲ برابری توزیع روغن خوراکی در خراسان جنوبی
ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: توزیع روغن خوراکی در استان طی سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال ۹۸، افزایش ۱۲ برابری داشته است که با این میزان توزیع هیچگونه مشکلی در جهت تامین روغن وجود ندارد و مردم نباید در این خصوص نگرانی داشته باشند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات