• جمعه / ۶ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400010601906
  • خبرنگار : 71553

بهتر بود به جای واردات مرغ، رصد و پایش در توزیع بیشتر می شد

بهتر بود به جای واردات مرغ، رصد و پایش در توزیع بیشتر می شد

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با بیان اینکه تصمیم‌گیری در خصوص واردات مرغ آن هم با فوریت فاجعه بزرگی است، گفت: دولت با تخصیص نهاده های دولتی به مرغداران یارانه می دهد و با واردات مرغ مجدد در این بخش هزینه می کند در حالی که بهتر بود به جای هزینه مجدد نظارت، رصد و پایش در توزیع بیشتر می شد.

حبیب اسدالله نژاد در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه کشور پتانسیل صادرات بیش از یک میلیون تن مرغ را دارد، اظهار کرد: این تصمیم گیری در خصوص واردات مرغ با فوریت فاجعه بزرگی است و صرف نظر از ارز تخصیص یافته، در مدت کوتاه نمی توان مرغ با کیفیت وارد کشور کرد و مسلم است که مرغ بی کیفیت و با تاریخ انقضای کم  از کشورهایی مانند ترکیه وارد کشور خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این مرغ ها زمانی وارد بازار می شوند که شرایط پایدار شده و کمبودی در مرغ نداریم، گفت: احتمالا قیمت مرغ تا ماه رمضان عادی خواهد شد.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اضافه کرد: در عدد قرار بود ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی داشته باشیم و براین مقدار هم نهاده تخصیص داده شده است. اگر این تعداد جوجه واقعا به مرغ تبدیل شوند و تحت فرآیند درستی به دست مردم برسد نه تنها کمبودی نخواهیم داشت بلکه مازاد تولید هم  داریم.

به گفته وی، دولت با تخصیص نهاده های دولتی به مرغداران یارانه می دهد و با واردات مرغ مجدد در این بخش هزینه می کند در حالی که بهتر بود به جای هزینه مجدد نظارت، رصد و پایش بیشتر می شد.

اسدالله نژاد تصریح کرد: علاوه براینکه باید میزان جوجه ریزی راستی آزمایی شود بایستی بررسی شود که آیا همان میزان مرغ تولید شده هم به درستی در شبکه توزیع می شود. به نظر می رسد وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی در اینجا قصور دارند.

وی در پاسخ به اینکه  گفته می شود چون مرغداران نرخ مصوب مرغ را قبول ندارند مرغ هایشان را در موعد مقرر وارد بازار نمی کنند، گفت: با توجه به هزینه های تولید برای مرغداران توجیه ندارد مرغ را بیشتر ازحد معمول نگه دارند. از طرفی در برخی استان های مانند اصفهان، یزد و خوزستان به دلیل شرایط آب و هوایی مرغ در ۴۵ روز وزن مناسب نمی گیرد و قابل عرضه به بازار نیست. بنابراین مرغداران مجبورند مرغ را حتی تا ۵۵ روز هم نگه دارند تا به وزن حدود ۲۶۰۰ کیلو که مناسب عرضه به بازار است، برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۰۶ ۱۶:۱۸

هر خانواده ماهانه سبد خرید اینترنتی ثبت کند با پیک تحویل بگیرد، شهرهای که امکانات ندارند، سفارش اینترنتی یا تلفنی ثبت کنند در زمان تعیین شده بیان از فروشگاه های مشخص تعیین شده تحویل بگیرند .جمع کنید این صف های خرید مواد غذایی، کرونا هم نبود باید جمع می کردین ، حالا هم کرونا هم صف! همین صف ها گرانی را دامن میزند.

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۰۷ ۰۹:۱۸

مشکل این است که مرغ یا هرکوفت دیگری وارد می شود ولی به دست دزد و رانتخوار می رسد که توزیع کند!!!