به گزارش ایسنا، رضا رجب زاده با بیان اینکه موضوعی که شهرداری منطقه در این بازدید مطرح کرد، تامین سرانه های لازم برای مسکن ویژه و ملی است، افزود: زمانی که این مسکن ها آماده و تحویل متقاضیان شود، ادامه زندگی در این محدوده ها نیاز به تامین سرانه هایی مانند مدرسه، سرانه های فرهنگی، مذهبی و بهداشتی و درمانی دارد. بخشی از این سرانهها را شهرداری تامین می کند که بر همین اساس تقاضا کردیم زمینهایی به شهرداری تحویل داده شود تا اقدامات لازم در این زمینه انجام شود اما تامین بخش های دیگری از این سرانه ها نیاز به تعاملات دستگاههای اجرایی مانند سازمان نوسازی مدارس و دیگر دستگاههای متولی دارد که مسئول احداث آن سرانه ها هستند و باید مذاکرات انجام و اعتبارات لازم به این موضوع تخصیص داده شود.
رجب زاده در ادامه با بیان اینکه این طرح در چند سال آینده و بعد از ساخت واحدها، بار جمعیتی در منطقه ایجاد خواهد کرد، ادامه داد: برای اینکه مردم مشکلی در بحث سرانه ها نداشته باشند و اقدامات رفاهی لازم برای مردم صورت بگیرد باید همه دستگاههای مرتبط پای کار بیایند و شهرداری هم به سهم خود کار را شروع کرده و تعدادی بوستان را در این محدوده ها احداث و برنامه هایی مانند پروژه های توسعه محلی را در آن محدوده تعریف کرد.
شهردار منطقه ۲۱ در پایان وجود یک زندگی با کیفیت در آن محدوده را نیازمند تأمین سرانه ها دانست و یادآور شد: وزیر راه و شهرسازی نیز دستورات لازم را در این زمینه ابلاغ کرد و امیدواریم که این دستورات به نتیجه برسد و عملیاتی شود.
براساس گزارش پایگاه خبری شهر، مسکن ویژه تهرانسر بهعنوان یکی از طرحهای جایگزین مسکن مهر در اواخر دولت دهم مطرح شد. در آن زمان بخشی از اراضی واقع در یکی از محلات جنوب غربی تهران- تهرانسر- برای اجرای این طرح در نظر گرفته شد. در ابتدای تعریف این طرح قرار بود بیش از چهار هزار واحد مسکونی در این محله در قالب مسکن ویژه احداث شود که بعد از انجام کارشناسیهای صورت گرفته، مقیاس این طرح به ساخت بیش از دو هزار واحد مسکونی کاهش یافت.
انتهای پیام
نظرات