عباس حسامی، در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز، در خصوص اینکه چرا مشکل روشنایی معابر بخشی از مناطق الحاقی به تبریز تاکنون رفع نشده است، گفت: در محلات الحاقی از یکسو محدودیت قانونی و از سوی دیگر محدودیت فنی وجود دارد و ما از لحاظ قانونی نمی توانیم خارج از معابر شهری اقدام به راهاندازی سیستم روشنایی کنیم.
وی در مورد جابجایی تیرهای برق در تبریز گفت: بر این اساس تفاهمنامهای که با شهرداری منعقد شده، معابر به ۱۰ متری و دوازده متری تقسیم شده و مقرر شده است برخی از معابر با هزینه شهرداری و برخی با هزینه شرکت توزیع نیروی برق جابجا شوند.
حسامی از وجود ۲۱۱ هزار شعله چراغ روشنایی معابر در تبریز خبر داد و گفت: شرکت توزیع نیروی برق تبریز دارای بیش از یک میلیون و ۷۵ هزار مشترک است و طی ماه های اخیر بیش از 20 هزار مشترک جدید نیز به این تعداد افزوده شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه در سال جاری ۱۰ هزار دستگاه لامپ ال ای دی نصب یا تعویض شده است، از نصب سه هزار دستگاه چراغ در مناطق کمبرخوردار خبر داد و افزود: هزینه سرویس و نگهداری سالانه شبکه روشنایی معابر 100 میلیارد ریال است.
وی با اشاره به افزایش سرقت سیم های برق گفت: میزان سرقت برخی شبها بیش از ۱۵ مورد است.
حسامی با تاکید بر اینکه در زمینه هوشمندسازی شبکه برق اقدامات خوبی انجام گرفته است، افزود: با اجرای طرح هوشمندسازی و کنترلپذیری میزان مصرف برق مشترکین کاهش چشمگیری خواهد یافت.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق تبریز، وی ضمن قدردانی از تعامل مناسب شهرداری تبریز با این شرکت گفت: طی یک ماه اخیر ۲۰ پروژه مشترک اجرا شده و در احداث روگذر و زیرگذر و مسیرگشایی همکاری مطلوبی انجام گرفته است.
انتهای پیام
نظرات