• چهارشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 00062096354
  • منبع : جمعیت هلال احمر

رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد:

سد حضور نجاتگران زن در عملیات‌های امداد و نجات را خواهیم شکست

سد حضور نجاتگران زن در عملیات‌های امداد و نجات را خواهیم شکست

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه برای به کارگیری زنان در عملیات‌های پاسخ به سوانح مصمم هستیم، گفت: هم‌ امدادگر زن و هم مرد باید در آموزش و عملیات سهیم باشند.

به گزارش ایسنا، پیرحسین کولیوند با حضور در اردوگاه سازمان جوانان در دلند و مراسم اختتامیه طرح دادرس پیشرفته دختران در منطقه شمال شرق کشور گفت: دختران هلال احمر یک قدم عقب‌نشینی نکنند. در به کارگیری زنان در عملیات‌های پاسخ به سوانح مصمم هستیم. هم‌ امدادگر زن و هم مرد در آموزش و عملیات سهیم باشند. با امید به خدا این سد که در برابر حضور نجاتگران زن در عملیات‌های امداد و نجات وجود دارد را خواهیم شکست.

کولیوند خطاب به امدادگران زن ادامه داد: روحیه مسئولیت پذیری شما بسیار ارزشمند است. مهارت شما در زمان تنگنا دستگیر هلال احمر و مردم آسیب‌دیده خواهد بود. پس نگران بودجه و ابزارهای لازم نباشید. اگر برای حضور شما و دیگران جوانان و دانش‌آموزان دختر و پسر در آموزش‌های تخصصی و اجرای عملیات‌ها دیر شده‌است، ما مقصر بودیم و از امروز آن را جبران می‌کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در مانور امروز وقتی دیدم که چقدر با سرعت و نشاط کمپ اسکان اضطراری را بنا کردید، متوجه شدم که در دو روز گذشته با چه دقتی و با درک لازم این دانش‌ها را فرا گرفته‌اید.

رئیس جمعیت هلال احمر امسال را سال عضو پذیری فراگیر دانست و درباره برنامه‌ریزی‌ برای آینده‌ی اعضای سازمان جوانان گفت: تا پایان سال بر عضوگیری تاکید داریم. سال آینده را به سامان‌دهی و آموزش می‌پردازیم و با این امید در ۱۴۰۳ مشغول جذب و به کارگیری این اعضا خواهیم بود.

کولیوند در بخش دیگری از سخنرانی اش بر استفاده از امکانات آموزشی و فضاهای فرهنگی هلال احمر در نقاط مختلف کشور تاکید کرد و گفت: در کشور چندین اردوگاه داریم که بسیار مناسب اردوهای جوانان و برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف است که متاسفانه در سال‌های گذشته به دلیل مشکلات مختلف رها شده بودند. از جمله همین اردوگاه «دلند» که امروز در آن حضور داریم. امسال این اردوگاه را فعال و آن‌ها را بهسازی می‌کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر علاوه بر قدردانی از ایجاد دوره‌های تربیت مربی دادرس پیشرفته برای حضور در عملیات‌های امداد و نجات از فعالیت تیم‌های سحر سازمان جوانان قدردانی کرد و گفت: تیم‌های حمایت روانی سحر تاثیر بسیار مهمی در کمک به آسیب‌دیدگان در حوادث دارند. به عنوان نمونه من تأثیرگذاری آن‌ها را در متروپل دیدم. در آنجا روح بازماندگان فرسوده شده‌بود. داغداران گاهی حاضر به نوشیدن یک قطره آب نبودند. چند نفر از بازماندگان قصد خودکشی داشتند. اما تیم‌های سحر توانستند به همه این افراد کمک‌ کنند.

امسال دوره‌های پیشرفته آموزش تخصصی برای اعضای سازمان جوانان هلال احمر برای نخستین بار در سال‌های فعالیت این جمعیت پس از انقلاب اسلامی ایران برگزار می‌شود.

محمد گلفشان رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز در اختتامیه طرح دادرس پیشرفته دختران در اردوگاه دلند گفت: دوره‌های سه روزه تربیت مربی تیم های سحر برای دختران عضو سازمان جوانان در چهار منطقه کشور برنامه‌ریزی شده‌است. این دوره برای استان‌های شمال غرب کشور ماه گذشته در شهر مرند، آذربایجان شرقی برگزار شد. امروز دوره منطقه‌ای شمال شرق با حضور استان‌های قم، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، مازندران و گلستان در اردوگاه دلند شهرستان رامیان به پایان می‌رسد و در ماه آینده نیز دوره منطقه جنوب غرب کشور در شیراز و منطقه جنوب شرق کشور در کرمان برگزار خواهد شد.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، او افزود: این دوره در مناطق چهارگانه کشور همچون دوره دختران برای فرماندهان پسر تیم‌های دادرس هم از هفته آینده آغاز خواهد شد. پس از پایان این دوره‌ها در مجموع ۳۰۰ دختر و پسر به شعب هلال احمر در شهرهای خود بر می‌گردند تا در مجموع کشوری ۲۰ هزار جوانان آموزش دیده در حوزه اسکان و تغذیه اضطراری داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha