• پنجشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 00062081483
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار بیان کرد؛

بسیج تمامی ظرفیت‌ کشور برای گازرسانی به سیستان و بلوچستان

بسیج تمامی ظرفیت‌ کشور برای گازرسانی به سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همه ظرفیت‌های گازی کشور در این خطه بسیج شده‌اند تا شهرستان‌های استان به سرعت از این نعمت الهی بهره‌مند شود.

حسین مدرس خیابانی روز پنجشنبه در حاشیه کلنگ زنی خط لوله گاز «پالیزان-پسکوه-سوران-زابلی» افزود: هر کار بزرگی که در حال انجام است رد پایی از جهاد نصر در آن دیده می‌شود که نشان می‌دهد رزمندگان دفاع مقدس هنوز پای کار هستند.

وی افزود: حضور پیمانکاران قدرتمند نوید کاهش طول عمر پروژه ها در استان سیستان و بلوچستان را می دهد.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اقدام به موقع و همراهی مردم در سرعت طرح‌ها تاثیر فراوانی دارد، تصریح کرد: خوشبختانه همکاری مردم این استان بی‌نظیر است و مردم این خطه حتی زمین های خود را می بخشند تا پروژه اجرا شود.

وی بیان کرد: باید قدر امنیتی که به برکت خون شهدا حاصل شده دانست چرا که حیف است روند توسعه استان سیستان و بلوچستان تحت الشعاع اتفاقات اخیر قرار گیرد.

مدرس خیابانی تاکید کرد: ۲ محور اصلی توسعه سیستان و بلوچستان آب و راه است که باید برای توسعه این دو محور تلاش شود.

وی افزود: نقش بزرگان و  متنفذین در جهت القای وحدت و امنیت اهمیت فراوانی دارد چرا که اگر پیشرفت این استان را میخواهیم باید سعی کنیم تا این حرکت به سمت توسعه متوقف نشود.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سند توسعه کشور به ۶ مزیت تحولی اشاره شده است که اولین مزیت پهناور بودن سرزمین است و یکی از ملاک‌های قدرت پهناور بودن عنوان شده که سیستان و بلوچستان پهناورترین استان کشور است.

وی یکی دیگر از مزیت‌های مورد اشاره در سند تحول و توسعه را ظرفیت جوانی و نیروی انسانی عنوان کرد و افزود: جوانی جمعیت یکی از ملاک های قدرت است که ۶۴.۶ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان زیر سن ۳۰ سال هستند و جوان ترین استان کشور هستیم و از این منظر ظرفیت بی‌بدیلی را در بین استان ها دارا هستیم.

مدرس خیابانی مولفه مهم دیگر قدرت را در سند تحول و توسعه ظرفیت مرز عنوان کرد و افزود: بسیاری از مجادله های بین المللی و جنگ ها بر سر گسترش مرزها و داشتن آبراه است و بسیاری از کشورهای دنیا به دنبال این هستند که به آبهای آزاد دسترسی پیدا کنند که بر این اساس سیستان و بلوچستان ۱۶۰۰ کیلومتر مرز را داراست که به تنهایی می توان گفت به اندازه ۲۰ استان دارای مرز است.

وی ادامه داد: برای تشریح اهمیت فرصت مرز می توان گفت که هر ۱۰ کیلومتر گذر مرزی می تواند یک کشور را نجات دهد.

استاندار سیستان و بلوچستان مولفه دیگر قدرت را دسترسی به دریا و آبهای آزاد عنوان کرد و افزود: تنها استانی که به آبهای آزاد متصل است، استان و بلوچستان است و این ویژگی را هیچ کدام یک از استان‌های کشور ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha