به گزارش ایسنا به نقل از نت ران، از همین رو انتخاب یک کابل شبکه با کیفیت مناسب و برند معتبر میتواند به شما کمک کند تا با سرعت و همچنین کیفیت بهتری به اینترنت متصل شوید. اما بهترین برند کابل شبکه کدام برند است؟ در ادامه میتوانید با پرفروشترین و همچنین معتبرترین برندهای کابل شبکه در بازار ایران آشنا شوید.
با بهترین برندهای کابل شبکه در بازار ایران آشنا شوید
کابل شبکه که به عنوان کابل lan نیز شناخته میشود، به مجموعه از سیمهایی از جنس شیشه و مس خطاب میشود که دادهها را در یک شبکه کامپیوتری منتقل میکنند. این کابلها به صورت دو به دو به دور هم پیچیده شدهاند. به طور معمول جنس روکش این کابلها، نوع مواد تشکیل دهنده مغزی کابل، رنگ، متراژ و همچنین شیلد به کار رفته در آن از عواملی هستند که روی کیفیت و قیمت کابل تأثیر میگذارند. در ادامه به معرفی بهترین برندهای کابل شبکه میپردازیم.
1- کابل شبکه لگراند
اگر در جستجوی بهترین برند کابل شبکه هستید، قطعاً نام کابل شبکه لگراند به گوشتان خورده است. یکی از محبوبترین و معتبرترین برندهای کابل شبکه در دنیا که در کشور فرانسه تولید میشود. این برند بیشتر از 100 سال در تولید انواع کابل شبکه تجربه دارد و کار خود را از سال 1865 آغاز نموده است. کابلهای استاندارد indoor و outdoor شرکت لگراند با استانداردهای Cat6a ،Cat6 ،Cat5e و Cat7 تولید میشوند. مغزی همه کابلها از جنس مس یا آلومینیوم با روکش مس است.
برند کابل شبکه لگراند با رنگهای زرد و آبی و مشکی و در متراژهایی 305 متری و 500 متری تولید میشوند. شما میتوانید این کابلها را در مدلهای SFTP ،STP و FTP تهیه کنید.
2- کابل شبکه بلدن
بلدن یکی دیگر از بهترین برندهای کابل شبکه در دنیا است که در لیست بهترین برند کابل شبکه در بازار ایران نیز قرار داد. این برند آمریکایی که یک کارخانه در کشور چین نیز دارد، فعالیت خود را از سال 1902 آغاز کرده است، کابلهایی با کیفیت بالا و عمر طولانی تولید میکند. این کابلها با استانداردهای Cat6 و Cat5 و با دو متراژ 305 متری و 500 متری تولید میشوند. امکان تهیه این کابلها از جنس آلومینیوم و مس وجود دارد. معمولاً کابلهای مسی کیفیت و سرعت بالاتری در انتقال دادهها دارند و برای شبکههای بزرگ مثل بانکها، بیمارستانها و شرکتهای بزرگ کاربردیتر هستند.
3- کابل شبکه نگزنس
نگزنس یکی دیگر از برندهای معروف فرانسوی در تولید کابل شبکه است که فعالیت خود را از سال 1897 آغاز نموده است. این شرکت کابلهایی با استانداردهای Cat6 ،Cat6a و Cat7 با متراژهای 305 و 500 متری تولید میکند. بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که کابلهای شبکه با برند نگزنس سرعت انتقال بالا و نویز کمی دارند و از همین رو آن را در دسته بهترین برندهای کابل شبکه در دنیا میشناسند.
4- کابل شبکه اشنایدر
در لیست بهترین برند کابل شبکه باید به برند فرانسوی اشنایدر نیز اشاره کنیم. یکی دیگر از تولیدکنندگان برتر دنیا در تولید انواع کابل شبکه که بیشتر از 200 سال سابقه دارد و محصولاتی با کیفیت به بازار ارائه میدهد. این شرکت کابلهایی با استانداردهای Cat5،Cat5e ،Cat6 تولید میکند. تفاوت کابلهایی برند اشنایدر از روی رنگ آن به راحتی قابل تشخیص است. کابلهای UTP و FTP این برند با رنگ آبی مشخص شدهاند و کابلهای SFTP به رنگ سبز عرضه میشود.
5- کابل شبکه دی لینک
اگر به دنبال یکی از بهترین برندهای کابل شبکه هستید، احتمالاً نام برند تایوانی دی لینک را هم شنیدهاید. یک شرکت نوپا در تولید تجهیزات شبکه که در ابتدا با نام داتکس کار خود را آغاز کرده است. این برند بیشتر در تولید مودم شناخته شده است، اما اخیراً کابلهای شبکه باکیفیتی نیز تولید میکند. برند دی لینک نزد ایرانیها بسیار شناخته شده است و از همین رو کابل شبکه این برند نیز طرفداران زیادی در کشور دارد.
6- کابل شبکه زیمنس
زیمنس یک برند آلمانی نام آشنا است که محصولات متنوع در حوزه پزشکی، انرژی، صنعت و زیرساختهای شهری تولید میکند. اما جالب است بدانید که یکی از محبوبترین تولیدات این شرکت کابل شبکه است که در لیست یکی از بهترین برند کابل شبکه موجود در بازار نیز شناخته میشود. کابلهای شبکه این برند در متراژهای 305 متری و 500 متری و با استانداردهای Cat5 ،Cat5e و Cat6 و در مدلهای UTP و SFTP تولید میشوند.
7- کابل شبکه سیمیا
در میان همه برندهای خارجی و با کیفیتی که تا به اینجا معرفی شد، برند ایرانی سیمیا نیز در لیست محبوبترین برندهای ایرانی کابل شبکه شناخته میشود. این شرکت کابل شبکههایی با استاندارد Cat6 و در مدلهای UTP ،SFTP و FTP تولید میکند. روکش کابل شبکه سیمیا سبز رنگ است و تنها کابل شبکه نوع indoor تولید میکند.
حرف آخر
انتخاب بهترین برند کابل شبکه در میان برندهای متنوع و نمونههای با کیفیت موجود در بازار تنها با شناخت بیشتر برندها و ویژگیهای آنها امکانپذیر است. به یاد داشته باشید که برای انتخاب یک کابل شبکه باید به عواملی همچون در نظر گرفتن سایر تجهیزات، سرعت و پهنای باند شبکه توجه کنید و سپس در میان برندهای موجود، بهترین را انتخاب نمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات