• شنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 00062041193
  • منبع : نمایندگی گیلان

ضرورت هدایت دانش آموزان برای ورود به رشته های فنی و حرفه ای  

ضرورت هدایت دانش آموزان برای ورود به رشته های فنی و حرفه ای  

ایسنا/گیلان رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان گفت: ضروری است دانش آموزان بیشتری به سمت رشته‌های فنی وحرفه ای و کار و دانش هدایت شوند.

رسول شمشادی در نشست خبری این دانشگاه با بیان اینکه نظام آموزشی مهارت محور می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در رشد و توسعه به ویژه توسعه اقتصادی در بخش های مختلف ایفا کند، گفت: در دانشکده فنی و حرفه ای کارآموزان در دل صنعت مهارت ها را فرا می‌گیرند و به این ترتیب به محض فارغ التحصیلی مشکلی برای کاریابی ندارند.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاهی صدرصد دولتی و تنها دانشگاه مهارتی نسل چهارم است، اظهار کرد: تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای رایگان است و برای دانشجویان خوابگاه نیز داریم.

شمشادی ادامه داد: ۸۰ درصد برنامه های درسی در این دانشگاه مهارتی است و در حال حاضر در گیلان هفت دانشکده فنی و حرفه ای فعالیت دارند که از ۱۴۰ آزمایشگاه برخوردار هستند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان گفت: اغلب فارغ التحصیلان این دانشگاه بلافاصله مشغول به کار می شوند و هر کدم از کارآموزان به تنهایی همانند یک کارآفرین دارای مهارت هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای همانند دانشگاه های کشورهای پیشرفته صنعتی عمل می‌کند، خاطرنشان کرد: به گونه ای در دانشگاه فنی و حرفه ای کار می شود که کارآموزان مهارت را فرا بگیرند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان گفت: فقط فارغ التحصیلان فنی و کاردانش می‌توانند در این دانشگاه ثبت نام‌کنند و ثبت نام برای دارندگان دیپلم ریاضی فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی امکان پذیر نیست.

وی افزود: خیرین همکاری بسیار خوبی برای ارتقای خدمات به جوانان جویای مهارت دارند و به این دانشکده کمک شایانی می کنند و علاوه بر خرید تجهیزات و برخی از مکان های مورد نیاز به دانشجویان کم بضاعت نیز کمک می کنند تا در دوران تحصیل با خیالی راحت تر به فراگیری دروس و  مهارت بپردازند.

شمشمادی از تحصیل ۹ هزار نفر دانشجو در دانشکده های فنی و حرفه ای گیلان خبرداد و گفت: علاوه بر اینکه پسران از تحصیل و مهارت آموزی در دانشکده های فنی و حرفه ای گیلان استقبال می کنند، دختران نیز علاقه زیادی برای تحصیل در دانشکده فنی و حرفه ای دارند و در حال حاضر علاوه بر دختران گیلانی، از سراسر کشور به خصوص از استان مازندران در این دانشکده مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: لازم است آموزش و پرورش برنامه‌ریزی های بیشتر و دقیق تری برای هدایت دانش آموزان به سمت رشته های فنی و حرفه ای و کار دانش داشته باشد و دانشکده فنی و حرفه ای گیلان این آمادگی را دارد بنا به هر رشته ای که مورد تقاضای دانش آموزان است از ادامه تحصیل دانش آموزان برای گذراندن دوران دانشجویی کاردانی در این دانشگاه حمایت کند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان گفت: به دنبال ایجاد اندیشکده برای آموزش های مهارتی در گیلان هستیم تا با برخورداری از امکانات و تجهیزات خوبی که در دانشکده هیا فنی و حرفه ای گیلان وجود دارد، اقدامات موثرتری در جهت ارتقای مهارت نیروی جوان در استان گیلان و پذیرش جوانان از دیگر استان های کشور برداشته شود.       

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha