• پنجشنبه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 00062039705
  • خبرنگار : 71614

رییس پلیس راهور فراجا اعلام کرد

پیش‌بینی ۵میلیون زائر اربعین /اصلاح نقاط حادثه‌خیز مرز خسروی /پارکینگ‌ها آماده است

پیش‌بینی ۵میلیون زائر اربعین /اصلاح نقاط حادثه‌خیز مرز خسروی /پارکینگ‌ها آماده است

رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده جهت سفر ایمن برای زائران اربعین و با تاکید بر اینکه در مرز خسروی شرایط آماده است و تقریبا از فردا استقرار کامل می‌شود، گفت: پیش بینی می‌شود نزدیک به پنج میلیون زائر داشته باشیم و باید تمهیدات جدی را پیش‌بینی کنیم.

به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر - رئیس پلیس راهور ناجا در اولین سمپوزیوم ملی قرارگاه مدیریت و کاهش تلفات که صبح امروز در جمعیت هلال احمر برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر در دوره‌های مختلف از جمله دوره دفاع مقدس به مردم خدمات رسانی خوبی داشته است که برگزاری این دست از نشست‌ها نیز بسیار ضروری است. با ارایه راهکارهای مناسب تصادفات به اندازه مناسبی کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه امروزه بیش از ۳۸ میلیون وسیله نقلیه در ۲۹۴ هزار کیلومتر راه کشور در حال حرکت است و ۱۲ میلیون آن موتور سیکلت‌ها هستند، گفت: ۵۰ میلیون نفر دارنده گواهینامه هستند.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به طرح ١٨١٨ گفت: ۱۸ درصد از جان‌باختگان تصادفات، نوجوانان زیر ۱۸ سال هستند.

وی گفت: آموزش فرّار است و فرهنگ‌سازی نیاز به نهادینه شدن در ذهن افراد دارد. چرا درباره کمربند به صورت رگباری در صدا و سیما صحبت نمی‌کنیم؟ آموزش اینکه فقط سمپوزیوم برگزار کنیم نیست. اگر دنیا پیشرفت کرده در رسانه کار متمرکز و مستمر اتفاق افتاده است. صدا و سیما در این خصوص نقش جدی دارند. ما ۵ هزار و ٢٠٠ نقطه حادثه‌خیز داریم که ٣ هزار و ٢٠٠ مورد آن برای جاده‌های کشور است. چه زمانی باید این‌ها اصلاح شود؟ این‌ها نیاز به منابع دارد و با حرف درست نمی‌شود. راه بحث بسیار جدی است.

هادیانفر ادامه داد: در تصادف شوشتر، کمربندی شهرستانی مثل شوشتر را نگاه کنید. ١۶ نفر از جمله کودکان در این تصادف جان خود را از دست دادند. خب چه شد؟ موجی درست می شود که گروه ویژه بگذاریم و بررسی کنیم. «راه» بحثی بسیار جدی است. البته بپذیرید که اقدامات خوبی در سال های گذشته در کشور رخ داده است اما هنوز در راه های کشور دچار مشکل هستیم.

وی ادامه داد: عامل بعدی نیز خودرو است، همیشه آرزوی من این است که در کشور به معنی واقعی خودروی ملی داشته باشیم که مونتاژ نباشد.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان خودرو برتر دنیا در چند مورد رقابت می‌کنند، گفت: آن‌ها در زیبایی خودرو، کیفیت و آپشن‌های آن ها، ایمنی و ارزانی رقابت می کنند که حالا ببینید ما در این بین کجا هستیم.

رییس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه برخی از قوانین در کشور ما بازدارنده نیست، اما بعضی از تخلفات حادثه‌ساز بحثی جدی دارد گفت: باید برای برخی از تصادفات مجازات جایگزین اتفاق افتد و شرایطی باشد که راننده شش دانگ پشت فرمان باشد. در بخش هایی نیز باید قانون اصلاح شود.

وی با اشاره به سفرهای اربعین اظهار کرد: خوشبختانه آرامش در عراق ایجاد شد مرز ها نیز باز شد. وضعیت ما خوب است و در مرز خسروی شرایط ما آماده است. تقریبا از فردا استقرار کامل می‌شود. پیش بینی می شود نزدیک به پنج میلیون زائر داشته باشیم و باید تمهیدات جدی را پیش‌بینی کنیم. در مرز خسروی اصلاح نقاط حادثه خیز رخ داده است و پارکینگ ها نیز آماده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha