• سه‌شنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 00062038330
  • خبرنگار : 71624

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت تاکید کرد

لزوم توسعه مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی-اسلامی

لزوم توسعه مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی-اسلامی

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت با تشریح فواید مثبت اندیشی برای دانشجویان پزشکی از توسعه مراکز مشاوره در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس شیراوژن در افتتاحیه دومین پودمان آموزش تخصصی ویژه مسئولان و کارشناسان مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور عنوان کرد: ویژگی دنیای مدرن در یک صد سال اخیر فردگرایی و محدود کردن افراد بوده که باعث مشکلات روان در جوامع شده است.

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت ادامه داد: این مشکلات در حوزه روان با رشد فضای مجازی و همچنین شیوع کرونا، افزایش بیشتری یافت.

شیراوژن تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی به دلیل اینکه مخاطب اصلی آنان دانشجویان هستند و همچنین به دلیل طولانی بودن زمان تحصیل دانشجویان؛ مسلما نیاز بیشتری به دریافت خدمات مشاوره دارند.

وی افزود: براساس قانون، تکلیفی بر عهده وزارت بهداشت و علوم قرار گرفته است که باید مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی اسلامی در دانشگاه ها راه اندازی شود، براین اساس مراکز مشاوره کنونی در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، تقویت و توسعه می یابد.

شیراوژن با اشاره به ضرورت ارائه خدمات مشاوره به رزیدنت ها و دستیاران گفت: مقوله ازدواج نیز از دغدغه های مهم دانشجویان پزشکی محسوب می شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، وی با اشاره به ترویج مثبت اندیشی در جامعه که هم اکنون این مقوله دچار بحران هایی شده است، افزود: یکی از رموز افراد موفق، مثبت اندیشی است، و باید این مسئله در بین دانشجویان بیشتر ترویج و تمرین شود.

ضرورت اصلاح برخی آیین نامه های حوزه مشاوره

در ادامه این مراسم، دکتر سیامک طهماسبی، سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت با پرداختن به مولفه های تبدیل آسیب های روان به سرمایه روان بر ضرورت آموزش تکنیک های "حس خوشبختی" تاکید کرد.

وی عنوان کرد: مباحث روان از زمان تولد تا سالمندی اهمیت دارد و باید با رعایت مولفه هایی بتوان آسیب های روان را به سرمایه روان تبدیل کرد.
 
سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از مولفه های تبدیل آسیب روان به سرمایه روان، توجه بیشتر و بهتر آموزش و پرورش در مقولات آموزش حس خوشبختی و بهره وری است که باید این تکنیک ها آموزش داده شود.
 
طهماسبی افزود: مشاوره بهداشت روان، آنچنان مهم و ضروری است که باید تمام مسئولین برای تصمیماتی که به خصوص در زمینه های آموزشی، دانشجویی و درمانی مصوب می کنند پیوست های بهداشت روان را لحاظ کنند.
 
وی با اشاره به نتایج برگزاری دومین پودمان آموزش تخصصی ویژه مسئولان و کارشناسان مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: برگزاری این پودمان؛ 8 درصد، دانش شرکت کنندگان را ارتقاء داد.
 
سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: آیین نامه های حوزه های مشاوره و بهداشت روان باید اصلاح شود، زیرا برخی از آیین نامه ها برای 20 سال گذشته است و اصلاح آنها ضرورت دارد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha