• یکشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 00061914312
  • خبرنگار : 71589

تصاویر فضایی از حمله روسیه به کی‌یف

تصاویر فضایی از حمله روسیه به کی‌یف

روز گذشته شرکت هوافضایی کانادایی "MDA" اعلام کرد تصاویر ماهواره‌های خود را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد و اکنون تصاویری از حملات روسیه به کی‌یف پایتخت اوکراین را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا وبه نقل از اسپیس، نماهای ماهواره‌ای جدید از فضا نشان می‌دهد که ارتش روسیه روز جمعه(۱۱ مارس) به سمت کی‌یف پایتخت اوکراین در حال حرکت است و در این مسیر اقدام به بمباران برخی مناطق می‌کند.

جرقه‌های آتش و تصویر دود در برخی از تصاویر ماهواره‌ای به دست آمده از ماهواره "Maxar WorldView-۲"، حمله روسیه به اوکراین را در روز ۲۴ فوریه نشان می‌دهد.

روسیه به دلیل تهاجم به اوکراین با محکومیت و تحریم‌های بین‌المللی، به ویژه در بخش فضایی مواجه شده است، جایی که بسیاری از شراکت‌ها در حوزه فضایی با این کشور متوقف شده یا به طور کلی منحل شده است.

تیراندازی و حملات مختلف به ویژه در حومه کی‌یف پایتخت اوکراین از جانب روسیه شدید است و حدود سه هفته است که از آغاز این حملات می‌گذرد. با این حال، ارتش اوکراین گزارش داده که توانسته است پیشروی روسیه را متوقف کند و تلفات سنگینی برای نیروی انسانی و تجهیزات روسیه ایجاد کند.

تصاویر ماهواره‌ای از حمله روسیه به کی‌یف

ماهواره "WorldView-۲" شواهدی از آتش گرفتن خانه‌ها و ساختمان‌های دیگر را در اثر فعالیت‌های نظامی روسیه در اوکراین نشان می‌دهد. آثار برخورد موشک و سایر آسیب‌ها در تصاویر ماهواره‌ای در مناطق شمال غربی و شمال شرقی کی‌یف قابل مشاهده هستند.

این تصاویر جدید نشان می‌دهند که یک کاروان نظامی که در روزهای اخیر در شمال غربی و در فاصله ۶۴ کیلومتری کی‌یف دیده شده است، به نظر می‌رسد در حال پراکنده شدن و حرکت به مناطق دیگر است.

این تصاویر همچنین اثرات حملات اخیر به تاسیسات هسته‌ای چرنوبیل و فرودگاه آنتونوف و خودروهای حاوی مردمی که در حال فرار از کیف هستند را نشان می‌دهد.

سازمان ملل تخمین می‌زند که بیش از ۲.۵ میلیون پناهنده اوکراینی در کشورهای همسایه به سر می‌برند و ۱.۸۵ میلیون آواره در اوکراین حاضر هستند و ۱۲.۶۵ میلیون نفر نیز مستقیماً تحت تاثیر این جنگ قرار گرفته‌اند. این در حالی است که بر اساس آخرین آمارها، جمعیت تخمینی اوکراین در سال ۲۰۲۱ حدود ۴۳.۷ میلیون نفر بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha