• چهارشنبه / ۸ دی ۱۴۰۰ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 00061854546
  • خبرنگار : 71431

سردار رحیمی خبر داد

گشت مجازی پلیس فعال شد/ کشف ۱۸ تُن مواد مخدر در تهران

گشت مجازی پلیس فعال شد/ کشف ۱۸ تُن مواد مخدر در تهران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از فعالیت‌ گشت‌های مجازی پلیس خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با گرامیداشت یاد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و روز نهم دی ماه گفت:‌ مهم‌ترین نیاز جامعه ما امنیت است و ماموران پلیس به بهترین وجه و با تلاش شبانه‌روزی آن را ایجاد کرده‌اند. ما شرایط اقتصادی و فشارهای دشمن را می‌بینیم اما پلیس به عنوان متولی و مسئول برقراری نظم و انضباط برای برقراری این امنیت به طور شبانه روزی در تلاش است.

وی با اشاره به تماس‌های مردمی با سامانه ۱۹۷ تصریح کرد:‌ میزان تقدیر مردم از پلیس پایتخت در تماس با سامانه ۱۹۷ در سال جاری ۳۶ درصد افزایش داشته است. از طرفی دیگر شاهد کاهش ۸۶ درصدی شکایت مردم از پلیس تهران نیز طی همین مدت بودیم. من به همکارانم تاکید کرده‌ام که وقتی شهروندی به ما مراجعه می‌کند، مشکل او را مشکل خودمان ببینیم و با روی گشاده با مردم در ارتباط باشیم.

رحیمی درباره طرح‌های پلیس پایتخت برای اجرای امنیت در پایتخت نیز گفت:‌ ما سلسله طرح‌هایی را برای ارتقاء امنیت تعریف کردیم، مثلا در طرح اقتدار پلیس امنیت تاکید کردیم که باید جلوی عرض اندام اراذل و اوباش گرفته شود و امروز با افتخار می‌گوییم که نتیجه اجرای این طرح این شده که اراذل و اوباش دیگر جرأت عرض اندام را در تهران ندارند و ما آنها را از سوراخ موش بیرون می‌کشیم.

رییس پلیس پایتخت ادامه داد:‌در مورد طرح رعد هم که طرح دیگر ماست، ما به کلانتری‌ها گفته‌ایم که باید کشف محور باشند و با هر نوع جرمی برخورد کنند. ما طرح‌های دیگری را داریم در مورد برخورد با سارقان و مجرمان حرفه‌ای که برای افراد حرفه‌ای و سابقه‌دار است. در این حوزه کارآگاهان پلیس آگاهی ما وارد می‌ شوند.

رحیمی با بیان اینکه طرح ظفر از سوی ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر انجام می‌شود، گفت: تا کنون بالغ بر ۱۸ تن موادمخدر را که باید در همین تهران توزیع می‌شد، کشف کرده‌ایم. ما با قاچاقچیان عمده و معتادان متجاهر و ... با قدرت برخورد می‌کنیم.

رییس پلیس پایتخت از فعالیت گشت انتظامی در فضای مجازی خبر داد و گفت:‌ پلیس فتای ما امروز با قدرت گشت‌زنی خود را در فضای مجازی شروع کرده است و نباید مجرمانی که در فضای مجازی رها شده‌اند فکر کنند که در آنجا نظارتی نیست. ما در مبارزه با اراذل و اوباش، فروشندگان سلاح، مسائل امنیت اخلاقی و ... در فضای مجازی هم پلیس داریم و گشت‌های مجازی ما فعال است. ما با اجرای طرح‌های مختلف با مجرمان هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی برخورد می‌کنیم و در تلاشیم تا امنیت مردم در فضای مجازی برقرار شود و امنیت امروز نتیجه تلاش و اقدامات شبانه‌روزی پلیس است.

بیش از ۹۸ درصد مردم نیز در چارچوب قانون فعالیت دارند

وی با بیان اینکه پلیس خود را نوکر و خادم مردم می‌داند، گفت:‌کشف هزاران مورد جرائم از سرقت و کلاهبرداری تا جعل و قاچاق و مفسدان اقتصادی نتیجه اقدامات پلیس است. ما در مقابل مجرمان مقتدرانه برخورد خواهیم کرد و تعارف نداریم. با کسی که نظم و امنیت و آرامش مردم و جامعه را بر هم بزند برخورد می‌کنیم و این خط قرمز ماست. بیش از ۹۸ درصد مردم نیز در چارچوب قانون فعالیت دارند و ما در خدمت آنها هستیم.

رحیمی درباره اینکه اگر فردی مورد سرقت قرار گرفت چه کند؟ گفت:‌ ما میانگین روزانه ۸۰۰ گشت ۱۱۰ داریم، از این رو لازم است شهروندان حتما با پلیس تماس بگیرند.

چند سال است که منتظریم ۴۰ کلانتری به تهران اضافه شود

فرمانده انتظامی تهران بزرگ وجود کلانتری و پاسگاه در شهر را امنیت آفرین توصیف کرد و ادامه داد:‌ ما چند سال است که منتظریم ۴۰ کلانتری به تهران اضافه شود و تعداد کلانتری‌ها به بالای ۲۰۰ کلانتری برسد، اما مسکن و شهرسازی و شهرداری و ... به مردم کم لطفی کردند.ما به تناسب رشد شهرها نتوانستیم کلانتری درست کنیم و حتما باید دولت و ... بیایند و کمک کنند. چون امنیت زیرساخت همه فعالیت‌هاست. در حال حاضر در جاهایی که کلانتری نیست، اهالی محل می‌توانند از نگهبانان محله استفاده کنند.

رحیمی به ترافیک تهران نیز اشاره کرد و گفت:‌ بخش اعظمی از بی‌انضباطی‌ها و ترافیک و حتی مصدومان ترافیکی و ... به علت عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی است. از عابران پیاده تا رانندگان و راکبان موتور سیکلت باید قوانین را رعایت کنند. ما در تهران سالی ۶۰۰ تا ۷۰۰ کشته داریم که بیش از ۴۵ درصد فوتی‌های ما موتورسواران هستند. همین‌ موتورسوارانی که اگر جلویشان را بگیریم ناراحت می‌شوند.

موتورسواران ما جزو قشرهای متوسط و ضعیف هستند، اما این معنایش این نیست که قوانین و مقررات را زیر پا بگذاریم؛ البته از رانندگان و عابران پیاده هم می‌خواهم که قوانین و مقررات را رعایت کنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد:‌ از رانندگان تاکسی، اتوبوس و دیگر رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی هم توقع داریم که بیشتر از دیگر رانندگان قوانین را رعایت کنند، چرا که این عزیزان ساعت‌ها در طول روز مشغول رانندگی هستند.
وی در مورد بخشش جرائم رانندگی نیز اظهارکرد:‌ بخشش جریمه‌ها دست پلیس نیست و پلیس اجازه بخشودگی آن را ندارند. از مردم می‌خواهیم که معاینه فنی و ... را جدی بگیرند.

رحیمی با بیان اینکه از مردم می‌خواهم که در تامین امنیت با پلیس همراه و همکار باشند، درباره نظارت مردم بر پلیس نیز اظهارکرد: سامانه ۱۹۷ سامانه خصوصی است که مستقیما به فرماندهان منتقل می‌شود و آنان در این مورد دستور می‌دهند و فرمانده شخصا پیگیر این امور است و مردم می‌توانند موارد مدنظر خود را در این خصوص مطرح کنند.
 
فرمانده انتظامی تهران در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: من ابلاغ کردم که در تمام بخش‌ها و حتی در برخورد با متهم حق نداریم که از ادبیات زشت و نامانوس استفاده کنیم. ما در حال حرکت به سمت بهتر شدن هستیم  وهمین که مردم به ما می‌گویند بهتر شدیم امید بخش است. البته ما هم ایراد و ضعف داریم و در حال تلاش برای رفع آن هستیم.

وی درباره برخورد پلیس با معتادان متجاهر نیز گفت:‌ پلیس قانونا مسئولیتی برای جمع آوری معتادان متجاهر ندارد و باید اورژانس اجتماعی آنان را جمع کند، با این وجود ما این افراد را جمع آوری می‌کنیم. در همین محله شوش و هرندی معتادانی داریم که ۲۷ بار جمع آوری شده‌اند، معتادانی که ۱۰ بار جمع آوری شدند و ما  هربار آنها را به مراکز بازپروری بردیم. اما مردم بدانند که پلیس یک حلقه است و سازمان‌های دیگر باید فعالیت کنند.

رییس پلیس تهران ادامه داد:‌ ما این‌ها را جمع آوری می‌کنیم و تحویل می‌دهیم اما حدود نیمی از این افراد در طرح غربالگری رد می‌شوند و دوباره برمی‌گردند.در محله شوش و مولوی و هرندی ۱۲ مرکز وجود دارد که قرص و ... به معتادان می‌دهند. چرا باید روزی ده‌ها و صدها معتاد به این مناطق بروند و قرص بگیرند؟‌ ما یکسری معتاد با زخم باز و سن بالا داریم اما هنور نتوانستیم کاراساسی برای آنها بکنیم. در ایام کرونا هم ما طرح جمع آوری معتادان را اجرا کردیم و آمادگی داریم و مکرر هم اعلام کردیم که اگر زیرساخت را برای نگهداری و بازپروری و درمان فراهم کنند ما طی مدت یک هفته این افراد را جمع آوری می‌کنیم.


رحیمی با تاکید بر اینکه درمان بیماری معتادان متجاهرکار پلیس نیست، اظهار کرد: در مورد جمع آوری معتادان متجاهر اقدامات خوبی از سوی شهرداری تهران و استانداری در حال انجام است و ما به گونه‌ای پیش خواهیم رفت که مردم عزیز در آینده نه چندان دور معتادی را در سطح شهر نخواهند دید که بخواهند از حضور آنها برنجند. ما یک فرآیند کامل را پیش‌بینی کردیم که ان‌شاءالله این فرآیند فعلی بازپروری هم اصلاح می‌شود.


وی  در مورد همکاری میان پلیس با بسیج گفت: امروز بسیج با گشت‌های رضوییون در کنار پلیس است و همکاری بسیار نزدیکی با سپاه حضرت رسول داریم. امروز ایست و بازرسی‌های ما و پلیس نیز در کنار یکدیگر است.


فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره پلیس محله محور نیز افزود: افرادی که دوست دارند با پلیس همکاری کنند به کلانتری محل مراجعه کنند و فرم‌های پلیس افتخاری را دریافت کنند.

وی در مورد آژیر بی‌دلیل پلیس نیز گفت:‌ پلیس همه جا مظهر آرامش و امنیت برای مردم است و فرقی هم ندارد که کدام پلیس است. این موضوع را هم حتما تذکر می‌دهیم که حق چنین کاری ندارند و آژیر همیشه نباید باشد، مگر در موارد خاص که ماموریتی در حال انجام است.
وی درپایان افزود:‌ مردم عزیز بدانند که هیچ پاداشی برای ما ارزشمندتر از رضایت مندی مردم نیست، ما خادم مردم هستیم و  با حداقل امکانات و بضاعت به آنان خدمت می‌کنیم. حتی در مورد حقوق هم ماموران پلیس کمترین حقوق را می‌گیرند اما بیشترین خدمات را به مردم می‌دهند تا رضایت مردم انجام شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha