• سه‌شنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 00061812033
  • خبرنگار : 71594

بابایی کارنامی: باید فردی از بین خود معلمان سکان هدایت وزارت را بر عهده بگیرد

بابایی کارنامی: باید فردی از بین خود معلمان سکان هدایت وزارت را بر عهده بگیرد

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه تحولی به موضوع آموزش و پرورش حائز اهمیت است، اما در شرایط فعلی انتظار جامعه فرهنگی این است که فردی از بین معلمان که دشواری های زندگی معلمی و دغدغه های ایشان را درک کرده باشد سکان هدایت وزارت را به عهده بگیرد.

به گزارش ایسنا، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در مطلبی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «نگاه تحولی به موضوع آموزش و پرورش حائز اهمیت است، اما در شرایط فعلی انتظار جامعه فرهنگی این است که فردی از بین معلمان که دشواری های زندگی معلمی و دغدغه های ایشان را درک کرده باشد سکان هدایت وزارت را به عهده بگیرد.

آموزش و پرورش به قیم نیازی ندارد.»

بر اساس این گزارش، روز گذشته (دوشنبه ۱۷ آبان ماه) روح الله متفکر آزاد عضو هیات رئیسه مجلس از معرفی مسعود فیاضی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی خبر داد.

وی به ایسنا گفت: امروز رئیس جمهور در نامه‌ای مسعود فیاضی را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش جهت بررسی صلاحیت و رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

همچنین در شرح سوابق فیاضی آمده است: متولد سال ۵۴ در تهران و دارای لیسانس عمران از دانشگاه تهران است وی  هفت سال معلم و مدیر امور پرورشی و فرهنگی در مدارس متوسطه دوم بوده است. فیاضی از سال دوم دانشگاه، دروس حوزوی را نیز آغاز کرده و ۹ سال دوره سطح و ۱۵ سال دوره خارج را طی نموده است. فیاضی در سال ۱۳۹۶ دکتری فقه و اصول تحلیلی و اجتهادی از کمیسیون نخبگان (بدون مدرک از وزارت علوم) اخذ کرده  است و استادیاری گروه منطق، فهم و دین پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در سوابق علمی وی دیده می شود و اکنون در دانشگاه و حوزه تدریس می‌کند.

از سوابق شغلی و اجرایی وی نیز می‌توان به عضویت هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی (استادیار)، معاون مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس، معاون اجتماعی – فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس، مدیر کل انتشارات و فناوری آموزشی وزارت آموزش و پرورش، عضویت هیئت مدیره شرکت افست (چاپ و توزیع کتب درسی وزارت آموزش و پرورش)، رئیس هیئت مدیره انتشارات مدرسه (وابسته به سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش)، مدیر مسئول مجلات رشد وزارت آموزش و پرورش، مسئول جشنواره فیلم رشد وزارت آموزش و پرورش، دبیر علمی جشنوار کتاب رشد وزارت آموزش و پرورش، مسئول کلان بنیاد ICDL (زیر مجموعه سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی)، رئیس کارگروه گفتمان انقلاب اسلامی آموزش و پرورش شهر تهران، معاون پژوهشی مرکز مطالعات راهبردی سازمان بسیج، عضو هیئت مدیره تبیان، سردبیر نشریه حاشیه، مدیر عامل کانون اندیشه جوان، رئیس مرکز پژوهش‌های جوان، رئیس کانون سپهر اندیشه، مشاور علمی موسسه صراط مبین (مبنا) و مدیر مسئول نشریه زمانه اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha