• چهارشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 00061741741
  • خبرنگار : 50294

مدیرعامل شرکت گاز استان خبر داد:

نصب بیش از ۳هزار علمک گاز در سال جاری در کردستان

نصب بیش از ۳هزار علمک گاز در سال جاری در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: در سال جاری بیش از ۳هزار علمک نصب شده است.

احمد فعله‌گری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: استفاده از گاز طبیعی به عنوان پاک ترین، فراوان ترین و ارزان قیمت ترین منبع برای تولید انرژی و جایگزین ساختن آن با سایر سوخت های فسیلی یکی از گام های بزرگ در جهت نیل به توسعه پایدار بوده به گونه ای که به ایجاد عدالت اجتماعی و توزیع یکسان شرایط رفاهی برای آحاد مردم کشور نقش به سزایی را به همراه داشته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان تعداد روستاهای قابلیت گازرسانی استان را ۱۵۷۱ مورد اعلام کرد و گفت: طرح ضربتی گازرسانی در استان کردستان و تبدیل آن به یک کارگاه بزرگ گازرسانی سبب گردیده عملیات لوله‌گذاری و نصب علمک با شتابی بیش از پیش انجام شود و مردم روستاهای دورافتاده استان به وصل گاز منازل شان امیدوار شوند و سطح رفاه و امید به زندگی با ارتقای قابل توجهی روبه‌رو بوده است.

فعله گری تاکید کرد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد از شهرها و ۹۶ درصد از روستاهای کردستان از نعمت گاز برخوردارند .

وی با بیان اینکه بیش از ۵۶۷ هزار مشترک گاز در استان کردستان وجود دارد، افزود: تمامی این مشترکان از خدمات به موقع و ایمن این شرکت برخوردار هستند.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان ادامه داد: طبق پیش بینی‌های صورت گرفته تا اوایل سال ۱۴۰۱ تمام روستاهای که از قابلیت گازرسانی برخوردار و دارای جمعیت بالاتر از ۲۰ خانوار هستند به شیکه سراسری گاز طبیعی متصل می گردند.

فعله گری در پایان سخنانش بیان کرد: تا پایان تیرماه ۳ هزار و ۱۵۹ مورد علمک نصب شده که نشان دهنده تحقق ۳۱ درصدی از اهداف سال جاری است.

گفتنی است طبق اهداف استراتژیک در سال جاری شرکت گاز استان کردستان برنامه ریزی نموده بیش از ۱۰ هزار و ۱۰۰ علمک نصب نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha