• یکشنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۸:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 00061734249
  • خبرنگار : 71145

هشدار خواهر رهبر کره شمالی به سئول بابت رزمایش مشترک با واشنگتن

هشدار خواهر رهبر کره شمالی به سئول بابت رزمایش مشترک با واشنگتن

خواهر رهبر کره شمالی اعلام کرد، اگر کره جنوبی با آمریکا مانور نظامی مشترک خود را بزگزار کند به عزم دو کره برای احیای روابط ضرر خواهد زد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، کیم یو جونگ، خواهر رهبر کره شمالی تنها چند روز پس از وصل شدن مجدد خط تماس برون مرزی میان سئول و پیونگ‌یانگ طی سه‌شنبه گذشته این هشدار را داد. در حالی‌که برقراری مجدد این خط تماس امیدها را نسبت به گشایش در روابط دو همسایه زنده کرده بود. او هشدار داد، مانورهای نظامی تابستانه سالانه کره جنوبی و آمریکا بر آینده روابط دو کره تاثیر خواهد گذاشت.

خبرگزاری مرکزی کره شمالی به نقل از بیانیه خواهر رهبر کره شمالی آورده است: تصور می‌کنم تمرینات نظامی که در نقطه تحول مهم این چنینی برگزار می‌شوند سرآغاز غم‌انگیزی برای خسارت زدن به اراده رهبران شمال و جنوب باشند؛ کسانی که سعی می‌کنند گامی به سمت اعتمادسازی مجدد بردارند. همچنین این مانورها منجر به مانع‌تراشی بیشتر در مسیر روابط دو کره می‌شود.

به گفته خواهر رهبر کره شمالی، تصمیم اخیر برای ازسرگیری خطوط داغ بین دو کره نباید بیشتر از یک احیای روابط مادی نگریسته شود. و فرض اینکه اجلاس سران دو کشور در آستانه وقوع باشد احمقانه خواهد بود.

این اظهارات خواهر رهبر کره شمالی در حالی است که کره شمالی و جنوبی مذاکرات برای برگزاری نشست سران دو کشور در چارچوب تلاش‌های احیای روابط را آغاز کرده‌اند. اما از طرفی قرار است سئول و واشنگتن مانور نظامی مشترک خود را در ماه اوت جاری برگزار کنند.

کیم یو جونگ گفت: دولت و ارتش ما از نزدیک مراقب خواهند بود که آیا کره جنوبی‌ها به تمرینات جنگی خصمانه ادامه می‌دهند یا تصمیم جسورانه‌ای می‌گیرند.

او اشاره کرد، امید یا ناامیدی؟ تصمیم به ما مربوط نمی‌شود.

دو کره روز سه‌شنبه گذشته خط تماسی که کره شمالی در ژوئن سال گذشته قطع کرده بود را دوباره برقرار کردند. در واقع چهار خط تماس مستقیم میان دو کره روز سه‌شنبه وصل شد و این تحول پس از ۱۴ ماه قطعی تماس که در ژوئن سال گذشته به دست کره‌شمالی در اعتراض به توزیع اعلامیه‌های ضد پیونگ‌یانگ از جانب کره‌جنوبی بود، رخ داد.

دو کره به لحاظ فنی و بعد از پایان یافتن جنگ ۱۹۵۰-۱۹۵۳ آنها با آتش بس، در وضعیت جنگی به سر می برند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha