کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: ظروف شیشهای و پیرکس سالم ترین ظروف برای پخت غذا هستند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه يزد، “ناهید برخورداری” با بیان این که ظروف شیشهای یا پیرکس حداقل واکنش را با مواد غذایی داشته و جزء بهترین ظروف پخته غذا هستند، در خصوص استفاده از ظروف شیشهای یا پیرکس بری طبخ غذا عنوان کرد: ظروف پخت شیشهای یا اصطلاحاً پیرکس، حرارت بالا را تحمل میکنند و در صورتی که این ظروف رنگ نشده باشند، میتوان گفت سالمترین نوع ظروف برای پخت غذا هستند.
وی ادامه داد: اگر به این ظروف ضربههای محکم وارد نشود و دچار شوک دمایی نشوند، مقاوم هستند و از همه مهمتر بازیافت میشوند.
این کارشناس توصیه کرد: افراد هنگام استفاده ز این ظروف مراقب باشند غذا داخل آنها ته نگیرد و نچسبد چراکه مواد اسیدی یا بازی، روی آنها تاثیری نمیگذارد و در اثر حرارت نیز یونی وارد غذا نمیشود، ظروف شیشهای و پیرکس، جزو ظروف مناسب برای پخت غذا هستند.
وی با بیان این که گاها افراد از ظروف سنگی نیز برای پخت غذا استفاده می کنند متذکر شد: ظروف سنگی جزو ظروف مناسب برای پخت غذا محسوب میشوند، هر چند این ظروف در حال حاضر چندان مورد استفاده قرار نمیگیرند، این ظروف از نظر بهداشتی سالم هستند و تغییري در غذا ایجاد نمیکنند.