فعالیت‌های کانون خیمه‌الانتظار تشریح شد

مدیر کانون فرهنگی و مذهبی خیمه‌الانتظار برنامه‌ها و فعالیت‌های این کانون را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، امیر مومن در نشست خبری جشن گلریزان جهت ایجاد موقوفه مشارکتی مهدوی در خراسان رضوی، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: تمام برنامه‌هایی که در این کانون انجام می‌شود در راستای طرح و معرفی معارف مهدویت است.

وی گفت: این کانون از سال 78 آغاز به فعالیت کرده و در این مدت با برگزاری جشن‌های ایام ماه مبارک شعبان کارهای خود را انجام می‌داده است که در حال حاضر فعالیت‌های خود را گسترده‌تر کرده است.

مومن اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به اینکه در سطح شهر و کشور دهه مهدویت را شناخته‌ایم، بنابراین در همین راستا با توجه به فضایی که شهر مشهد داشته و متاسفانه وجود برخی جریان‌های فکری و مذهبی که نفوذ پیدا کرده بودند؛ از سه سال پیش هیئتی را تشکیل دادیم به نام هیئت خیمه الانتظار به یاد شهدای مدافع حرم که این هیئت از ابتدای سال 93 آغاز به کار کرد.

وی ادامه داد: در روزهای شهادت اهل بیت(ع) مراسم روضه خوانی با حضور امام جمعه مشهد و مداحان بسیاری برگزار می‌شود؛ این در حالی است که استقبال از این مراسم با جمعیت بیش از دو هزار نفری رو به رو می‌شود.

مدیر کانون خیمه‌الانتظار عنوان کرد: در کنار این مراسم نیز حدود 150 نفر از خواهران و برادران حضور دارند که هیئت‌های هفتگی را برگزار می‌کنند، همچنین هیئت مذهبی ویژه کودکان را داریم که فعالیت آن همزمان با دیگر مراسمات برگزار می‌شود.

وی در خصوص محوریت برنامه‌هایی که برای کودکان در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: در این برنامه؛ معارف اهل بیت (ع) به صورت کودکانه مطرح می‌شود.

مومن تصریح کرد: جمعی از بانوان مهدوی تلاش می‌کنند که هیئت ویژه بانوان را با عنوان مجمع بانوان مهدوی مشهد مقدس تشکیل دهند که در حال حاضر نیز  این جمعیت شکل گرفته و همچنان در حال جذب اعضای بیشتری است.

وی عنوان کرد: در کنار این مسائل نیز با توجه به ضرورتی که احساس می‌شد؛ در زمینه مسائل آموزشی، معارف مهدویت و آموزش آن به کودکان، از سال 92 اقدام به راه اندازی مهد کودک در دو مقطع پیش دبستانی 1 و 2 به صورت دخترانه و پسرانه  کردیم که در حال حاضر هم در حال فعالیت است.

مدیر کانون خیمه‌الانتظار گفت: ما سعی کرده‌ایم که معارف قرآنی، مهدویت و آشنایی با اهل بیت(ع) را در کنار آموزش‌هایی که از طرف آموزش و پرورش ابلاغ می‌شود، با هم به صورت تلفیقی به کودکان آموزش دهیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در این زمینه توانستیم خوب عمل کنیم و در نهایت از این آموزش‌ها، توسط کارگروه آموزشی کانون خیریه خیمه الانتظار کتابی تالیف شده که این کتاب آماده ارائه به کلیه مقاطع پیش دبستانی خواهد بود. 

مومن با بیان اینکه برنامه راهیان نور را انجام می‌دهیم، خاطرنشان کرد: در واقع این حرکت تحت عنوان حرکت در خط انتظار است که همه ساله حدود 200 نفر از خانواده‌هایی را که در طول سال در خدمتشان هستیم، به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام می‌کنیم که این امر باعث آشنایی آن‌ها با یادمان‌های دفاع مقدس می‌شود.

مدیر کانون فرهنگی خیمه‌الانتظار تصریح کرد: اجتماعات دیگری مانند اجتماع عظیم نیمه شعبان امسال هم ساعت 10 صبح روز جمعه با حضور مردم و با مسئولیت جانباز صفایی در میدان شهدا برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه مشارکتی دیگری که داریم این است که مجموعه خیمه الانتظار توفیق خدمت در مراسمات تشییع تدفین و برگزاری مراسم وداع را برای عزیزان افغان ساکن ایران که خانواده شهدای مدافع حرم هستند؛ را خواهد داشت.

مدیر کانون خیمه‌الانتظار با تاکید بر اینکه متاسفانه در شهر مشهد و استان خراسان برای امام زمان(عج) موقوفه ای وجود ندارد، اظهار کرد: در واقع در حال حاضر هیچ گونه موقوفه‌ای برای مهدویت در اداره اوقاف خراسان ثبت نشده است.

مومن عنوان کرد: از سه سال پیش توسط موسس مجموعه خیمه الانتظار که حجه‌الاسلام آخوندی است؛ طرحی را به نام موقوفه مشارکتی مهدوی در نظر دارند و در واقع این طرح به این صورت است که افرادی که قصد کار خیری دارند و هر فردی با  هرمبلغی که توان آن را داردپول آن موقوفه را تهیه می‌کنند.

وی اظهار کرد: همچنین در ساعت پنج عصر روز نیمه شعبان نیز مراسم گلریزانی برگزار خواهد شد و خیرینی که علاقه دارند، می‌توانند در این مراسم حضور یابند و وقف خود را انجام دهند.

مدیر کانون خیمه‌الانتظار تصریح کرد: افرادی که در مسیر معارف مهدویت و همچنین در خصوص زمینه سازی برای ظهور فعالیت می‌کنند منبع مالی برای این کار را تامین می‌کنند.

 مومن گفت: همچنین وقف نامه‌ای را که به صورت سهام است برای خیرین و افراد توانگر در نظر گرفته‌ایم که با در اختیار گذاشتن آن به مردم، آن‌ها می‌توانند سهامی را خریده و آن‌را وقف مکان خاصی کنند که آن مکان ممکن است مدرسه، مسجد و... باشد.

وی تاکید کرد: لازم به ذکر است که تا کنون 250 سهم از این طرح فروخته شده است و امیدوارم که مشارکت مردم بیشتر باشد و سهام بیشتری را به فروش برسانیم.

مدیر کانون مذهبی خیمه‌الانتظار تصریح کرد: امیدوارم که بتوانیم اولین موقوفه مهدوی استان خراسان را به صورت مشارکتی ایجاد کنیم تا با این کار همه مردم از آن استفاده کنند و این امر گسترش پیدا کند.

خیرین و علاقه مندان می‌توانند جهت گرفتن فرم سهام به دفتر ساختمان اداری خیمه‌الانتظار که واقع در خیابان آیت‌الله عبادی، نبش عبادی 104 است؛ مراجعه کنند.همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر نیز می‌توان با شماره تماس 37310854 تماس حاصل نمود.
  • پنجشنبه/ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-117240
  • خبرنگار :