جواد تاراسی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه اکنون ۱۷۰ تن ذخیره مرغ منجمد در استان وجود دارد، اظهار کرد: به طور میانگین روزانه ۱۷۲ تن مرغ زنده در کشتارگاههای استان کشتار میشود.
وی از افزایش ۱۰ تنی مصرف گوشت مرغ در زنجان خبر داد و افزود: قیمت مصوب گوشت مرغ گرم در استان را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان است که مدام در استان کنترل میشود.
این مسئول در رابطه با جوجهریزی در استان زنجان، خاطرنشان کرد: بهمنماه یک میلیون و ۷۶۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان انجام شده است، در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۲ میلیون و ۱۷۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده است.
انتهای پیام