پیشگیری از مهاجرت روستاییان با اشتغال پایدار

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: ایجاد اشتغال پایدار و ارتقای مهارت عامل اصلی برای پیشگیری از مهاجرت روستائیان است.

علی اوسط هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شهرستان‌های مرزی از پتانسیل‌های فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند اما مرزنشینان تا کنون از مهارت در حوزه کسب‌وکار، تجارت و حتی فن روابط بین الملل و گفتگو بی‌بهره مانده‌اند.

وی با اشاره به ایجاد یک کارگاه فنی جهت ارائه خدمات خودروهای سنگین در تایباد، افزود: با توجه به تردد روزانه بیش از ۸۰۰ خودروی سنگین در این شهرستان ایجاد یک کارگاه فنی و حرفه‌ای برای تربیت کارآموزان، زمینه اشتغال پایدار در این منطقه مرزی را فراهم خواهد کرد.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور زمان راه‌اندازی دپارتمان ملی مهارت مرزی را اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ اعلام و بیان کرد: نحوه فعالیت این دپارتمان باید طوری باشد که شهرستان‌های نوار مرز از آن استفاده کنند؛ ضمن اینکه می‌تواند به استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان در پیشرفت فنی و حرفه‌ای کمک کند.

وی یکی از مهم‌ترین عناصر شکستن تحریم‌ها را دست‌یابی به دروازه ۱۵ کشور جهان که با ایران همسایه هستند، دانست و گفت: اگر در جایی همسویی بین دولت‌های همسایه با دشمن باشد، با توجه به اصل رفتنی بودن دولت‌ها و ماندگاری مرزها و مردم، ارتقای مهارت و فن در مناطق مرزی فرصت ارزشمندی برای کسب سرمایه و ثروت است.

دپارتمان تخصصی آموزش صنایع دستی شهرستان تایباد به همت معین اقتصادی، فرهنگی آیدا کابل خراسان و همکاری مرکز فنی و حرفه‌ای شهید عباسیان تایباد به بهره برداری رسیده است. این مرکز تخصصی با آموزش تولید و سفیدکاری ظروف مسی، فرت بافی و خیاطی در توانمندسازی جامعه شهری تایباد نقش ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99122316914
  • خبرنگار : 50088