به گزارش ایسنا، این دارو با نام علمی VIR-7813 که شرکت داروسازی گلاکسواسمیتکلاین با همکاری پژوهشگاه ویربیوتکنولوژی تولید کرده، یک روش درمانی جدید برای کسانی است که علائم خفیف تا متوسط کرونا دارند.
در عین حال هفته گذشته یک آزمایش با استفاده از این دارو روی بیماران مبتلا به کرونا با علائم "شدید" به دلیل دست نیافتن به نتایج قانعکننده متوقف شد.
این دارو حاوی پادتنهای مونوکلونال است. مونوکلونال، مولکول تولید شده در آزمایشگاه است که از پادتنهای تولید شده در بدن انسان تقلید میکند.
با توجه به موفقیت این دارو، آزمایش بالینی فاز سه جهانی آن متوقف شد تا به جای آن، برای دریافت فوری مجوز استفاده اضطراری در ایالات متحده و تایید در سایر کشورها اقدام شود.
تجزیه و تحلیل اولیه آزمایشها بر اساس دادههای ۵۸۳ بیمار با وضعیت "در آستانه پذیرش در بیمارستان" بود. این تحقیق نشان داد که پذیرش یا فوت در بیمارستان، ۸۵ درصد کاهش یافته است.
این دارو از طریق جداسازی ویروس از سلولهای سالم و پاکسازی سلولهای آلوده عمل میکند و به گونهای طراحی شده است که با تزریق داخل وریدی به بدن وارد میشود.
همچنین در یک مطالعه جداگانه مشخص شده است که این دارو در برابر رایجترین نسخههای ویروس کرونا از جمله نسخه کنت (انگلیسی)، آفریقای جنوبی و برزیلی موثر است.
به گزارش ایندیپندنت، دکتر هال بارون، مدیر ارشد علمی این شرکت داروسازی، گفت: ما خوشحالیم که این پادتن مونوکلونال منحصر به فرد چنین درمان چشمگیری برای بیماران به ارمغان آورده است. مشتاقانه در تلاشیم تا در اسرع وقت آن را در دسترس بیماران قرار دهیم و پتانسیلهای بیشتر آن را بررسی کنیم.
انتهای پیام