استاندار خوزستان:

در نقدها، تهمت و توهین به اشخاص را کنار بگذاریم

استاندار خوزستان با بیان اینکه در نقدها، تهمت و توهین به اشخاص را کنار بگذاریم، گفت: حرف‌های منتقدین را می‌شنویم، بررسی می‌کنیم و اگر درست و کارشناسی بود، عمل و اصلاح می‌کنیم اما این انتظار نباید باشد که در تصمیم‌گیری، به افراد سهم داده شود.

قاسم سلیمانی‌دشتکی امروز چهارشنبه، ۲۰ اسفند در نشست با جمعی از منتقدین سیاسی اجتماعی استان اظهار کرد: من به دلیل داشتن وابستگی و ارتباطات عمیق با خوزستان، شناخت خوبی از آن دارم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: یکی از مشکلات استان این است که منابع خوزستان شامل مالیات و عوارض شرکت ها و صنایع بزرگ و گردش مالی آنها در تهران پرداخت می‌شود و ما خواستار این هستیم که گردش مالی این شرکت ها در استان انجام شود. از دیگر مسائل استان برخی چالش های عمیق و نیازهای مردمی همچون آب شرب، فاضلاب و یا معضل روان آبها در سطح شهرها است.

وی ادامه داد: در ابتدای شروع مسئولیتم در استان تلاش کردم به جلسات، سیستم اداری و برنامه ریزی نظمی داده شود. همچنین سه قرارگاه با هدف حذف بروکراسی‌های زائد ایجاد کردیم که یکی برای پروژه‌ها است، یکی برای موضوع حاشیه‌نشینی و یک قرارگاه هم برای بخش مسکن تعریف کردیم.

استاندار خوزستان بیان کرد: مدیریت ها باید از بدنه همان سازمان باشند تا در کارکنان آن مجموعه ایجاد انگیزه شود مگر در موارد ضروری که از ظرفیت دیگر ارگان‌ها استفاده شود.

سلیمانی‌دشتکی همچنین گفت: نگاه مدیریتی‌ام به این شکل است که یک خدمتی به مردم استان داشته باشم و بتوانیم در شهروندان رضایتمندی ایجاد کنیم.

استاندار خوزستان در خصوص موضوع انتقال آب بین حوضه‌ای توضیح داد: من در زمان مسوولیت در استان چهارمحال و بختیاری در نشست شورای عالی کشور با ذکر توضیحات و ادله کافی اجرای تونل ۶۴ کیلومتری بهشت آباد را حذف کردم و خوشبختانه اجازه این کار داده نشد، گرچه ما برای بخش آب شرب آماده همکاری بودیم.

وی یادآور شد: اینکه گفته می‌شود مسائل اجتماعی به حوزه امنیتی محول نشود زیرا خیلی از مواردی که به این بخش ارجاع می‌شود غیر ضروری است و در حوزه عمومی و اجتماعی قابل حل است و جایگاه و شأنیت رفیع شورای تامین باید با رسیدگی به موارد تخصصی مربوط به این حوزه حفظ شود و صحیح نیست که موضوعات اجتماعی و اداری که توسط دستگاه‌ها قابل حل است، به شورای تامین جهت تصمیم‌گیری ارجاع شود.

استاندار خوزستان عنوان کرد: موضوع حاشیه نشینی در استان بسیار مهم است، البته کارهایی هم انجام شده است هرچند خوزستان با توجه به شرایط جنگ و بروز بحران های مختلف در این بخش متاثر شده است.

وی در خصوص موضوع نوع و شیوه بیان انتقاد توضیح داد: ما حرف های منتقدین را می‌شنویم، بررسی می‌کنیم، اگر درست و کارشناسی بود، عمل و اصلاح می‌کنیم اما این انتظار نباید باشد که در تصمیم‌گیری به افراد سهم داده شود. ما به نقد سازنده عمل می‌کنیم، نقد دلسوزانه را بررسی می‌کنیم، اگر درست بود عمل می‌کنیم و اگر اشتباه بود دلیل آن را اعلام می‌کنیم و نقد احساسی را اقناع و توجیه می‌کنیم اما خواهش می‌کنم در نقدها تهمت و توهین به اشخاص را کنار بگذاریم.

استاندار خوزستان بیان کرد: در خصوص موضوع حمایت از سرمایه‌گذاران هر سرمایه‌گذاری نیاز به سوددهی و احساس امنیت دارد که در این خصوص لازم است توجه لازم را داشته باشیم تا جلوی فرار سرمایه گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه در کشور ساختار مشخص است و استانداران عمدتا مجری سیاست‌ها هستند، یادآور شد: احزاب و تشکل ها و سمن‌ها، سوپاپ اطمینان حاکمیت هستند و از این نظر کارکردشان مانند رسانه ها ایجاد حلقه واسط میان مردم و حاکمیت است.

سلیمانی‌دشتکی در پایان گفت: از همه شما بابت نظراتتان ممنون و سپاسگزارم و ان‌شاالله در راستای توسعه استان به هم کمک کنیم.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه و پیش از سخنان استاندار خوزستان، حاضرین جلسه به بیان نظرات خود در خصوص مسائل مختلف توسعه‌ای و اجتماعی همچون لزوم توجه بیشتر به سمن‌ها، احزاب و رسانه ها و ارتباط بیشتر با لایه‌های مختلف اجتماعی و اقوام پرداختند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99122015714
  • خبرنگار :