هادی هاشمیان در جلسه ویدئوکنفرانسی با قضات رامیان و خان ببین با اعلام این خبر گفت که در پرونده های مسنی هم که امکان صدور رای آن تا پایان اسفند نباشد، قضات مکلفند علت را مکتوب اعلام کنند.
وی در ادامه بر افزایش ارجاع پرونده از دادگاه و دادسرا به شورای حل اختلاف تاکید کرد و افزود: از افزایش ورودی پرونده در شعب صلحی استقبال می کنیم و آمارها نشان می دهد درصد قابل توجهی از پرونده های ارسالی به این شعب با سازش و آشتی طرفین ختم به خیر می شود.
رئیس کل دادگستری گلستان تاکید کرد: دادسراها و محاکم پرونده های تهدید و توهین را ثبت نکنند و به شورای حل اختلاف ارجاع کنند.
هاشمیان بر اهمیت نظارت بر زیرمجموعه هم تاکید کرد و گفت: علاوه بر رئیس دادگستری و دادستان باید قضات هم بر کارکنان دفاتر نظارت کنند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری هم در این جلسه با اشاره به این که بیشترین آرای نقض شده در محاکم تجدیدنظر استان مربوط به قرارهای صادر شده در محاکم بدوی است، از قضات خواست که در نشست های قضایی، برای رسیدن به رویه واحد در صدور قرارها بحث و تبادل نظر کنند.
محمو اسپانلو بیان کرد: خوشبختانه با تلاش کارکنان قضایی و اداری ورودی پرونده دادسرای شهرستان رامیان 11 درصد از مدت مشابه پارسال کاهش یافت و مدت زمان رسیدگی پرونده ها در شعب اجرای احکام هم 62 روز کمتر شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، ممنوعیت ارجاع پرونده به کارشناسانی که در مهلت تعیین شده اعلام نظر نمی کنند، کاهش هزینه، استفاده بیشتر از پست قضایی برای مراسلات درون استانی از جمله موارد طرح شده از سوی معاونان دادگستری استان در جلسه امروز بود.
جلسه آسیب شناسی عملکرد و برنامه های حوزه قضایی رامیان و خان ببین در ادامه سلسله جلسه های بررسی حوزه های قضایی استان برگزار شد.
انتهای پیام