عزیزاله شهبازی در دیدار با اردکانیان وزیر نیرو، ضمن تشریح مسائل استان در حوزه آب و فاضلاب، گفت: ریل گذاری بی نظیری در وزارت نیرو جهت برنامه ریزی علمی صورت گرفته و پویش هر هفته الف-ب ایران به عنوان یک طرح بیاد ماندنی و ثمربخش اجرایی میشود.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: عملیاتی شدن این طرحها، سبب ساز بالندگی و شوق فراوانی برای مردم است و علیرغم اینکه مدت کمی تا پایان دولت مانده، وزارت نیرو با اهتمام و علاقه ویژه ای نسبت به اجرای طرح ها و برنامه ها اقدام می کند.
شهبازی گفت: در خصوص طرح سازگاری با کم آبی در البرز برنامه ریزی خوبی صورت گرفته و بیش از ۱۴۰ جلسه تشکیل شده و ۴ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت برنامه توسط افراد اجرایی شده است.
وی افزود: جای خرسندی و تقدیر دارد که برنامه های وزارت نیرو مقطعی نیست و این قابلیت را دارد که در سال های آینده نیز تداوم و استمرار یابد.
استاندار البرز با اشاره به برنامه های استان در افق برنامه هفتم توسعه در خصوص مصرف بهینه آب، گفت: بر این اساس در سال ۱۴۰۵ به حدود ۱۹۶ میلیون متر مکعب صرفه جویی در مصرف آب میرسیم که این امر آرمانی نیست و در واقعیت قابل دسترسی است.
وی افزود: هم افزایی و همدلی حاکم در استان گره گشایی بسیاری از موانع است از این رو طبق سیاست گذاری که در خصوص چاههای غیرمجاز با دستگاه قضائی صورت گرفته، برای این امر با برنامه پیش میرویم.
شهبازی با اشاره به اینکه کسری مخازن استان هر سال به طور متوسط ۵۶ میلیون متر مکعب است، گفت: هر سال به طور متوسط ۵۰ هزار مهاجر از سایر استانها وارد البرز میشود و این امر با زیرساختهای استان تناسبی ندارد.
وی افزود: زیرساختهای لازم را برای تامین آب متناسب با جمعیت را نداریم و اکنون یک شهرستان جدید هم اضافه شده که باید زیرساختهای مناسبی برای آن فراهم شود.
استاندار البرز گفت: شایان ذکر است که مصرف برق صنایع و واحدهای تولیدی البرز ۱۱ درصد افزایش یافته که نشان از پویایی تولید و صنعت در استان دارد و گواه این مدعا رشد ۹۴ درصدی صادرات استان نسبت به سال گذشته است.
وی افزود: طی حضور و دستور وزیر محترم نیرو در استان عملیات اجرایی اولین پست ۴۰۰ کیلوولت البرز آغاز شد و اکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارد.
شهبازی گفت: در هفته دولت نیز طبق دستور وزیر محترم نیرو حق آبه البرز از محل سدهای مستقر در استان ۵۵ میلیون متر مکعب افزایش یافت ولی زیرساختهای لازم اعم از تصفیه خانه برای بهره برداری از این امکان مهم فراهم نیست.
وی افزود: بر این اساس درخواست میشود برای تامین زیرساختها نیز عنایت ویژهای به استان صورت گیرد.
استاندار البرز گفت: رینگ سراسری شبکه آبرسانی البرز نیز مورد تقاضا است چراکه این امر آغاز شده و درخواست تکمیل آن را داریم.
وی افزود: البرز همجوار پایتخت است و اشتراکات فراوان بین این دو استان موجب شده که مسائل و مشکلات و دغدغه های مشترکی نیز داشته باشند از این رو ضرورت دارد که برای پیشگیری از سرایت کمبودها به پایتخت و برعکس، تدابیر ویژه ای اتخاذ شود.
شهبازی گفت: در بحث تغذیههای مصنوعی که در هشتگرد و فردیس نیز چندی پیش اجرایی شد، انتظار میرود که همچنان البرز مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: به جز کرج و اشتهارد هیچ یک از شهرستانهای البرز ردیف اعتبار در خصوص فاضلاب ندارند که اختصاص اعتبار برای آنها مورد درخواست است تا بتوان بستری را برای بهره برداری از پساب نیز فراهم کرد.
استاندار البرز گفت: البرز به تبع از برنامههای وزارت نیرو در خصوص سازگاری با کم آبی، پیشرو است و با جدیت امور را دنبال میکند.
انتهای پیام