به گزارش ایسنا به نقل از سازمان زندانها، حاج محمدی با اشاره به نقش کنترل های درونی در بازداری انسان از ارتکاب به جرم گفت: کنترل درونی بهترین شیوه مراقبت از خود است و اگر ما پایبند به قواعد، اصول و اخلاق باشیم نیازی به این پابندها نداریم.
رئیس سازمان زندانها با اشاره به موضوع خانواده زندانیان گفت: متاسفانه با زندانی شدن هر فرد خانواده او نیز دچار آسیب می شود و شما باید بخاطر خانواده، فرزندان و همسر خود از مسیر گذشته خود بازگردید و راه درست زندگی را انتخاب کنید.
رئیس سازمان زندانهای کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: زندگـی اجتماعی نیازمند امنیت اسـت، امنیتی کـه ضامن فعالیتهای سـازنده اجتماعـی اسـت.
وی اظهار داشت: امنیـت خـود بـه خـود پدیـد نمیآید؛ چراکـه در اجتمـاع افرادی هسـتند کـه ایـن نعمـت را نادیده گرفته و با تخطی از عهد خود موجب تزلزل امنیت اجتماعی می شوند که بـرای جلوگیـری از این عدم پایبندی به تعهدات، زنـدان نقش نگهداری، کنتـرل و هدایت افراد را به عهده دارد تـا اجتمـاع بتوانـد بـا امنیـت و سلامتی راه رشـد و بالندگـی را طـی نمایـد.
حاج محمدی با اشاره به آیه شریفه « وَ أَوفُوا بِالعَهدِ إنَّ العَهدَ کانَ مَسئُولـاً » تاکید داشت: همه ما موظف به مراقبت و نظارت بر تعهدات خود و دیگران هستیم. اما امروز با آزادسازی این زندانیان تلاش نمودیم تا در راستای احیای ارزشهای انسانی و اسلامی و ترویج فرهنگ بخشش گام برداریم.
مجموع بدهی این ۲۲ زندانی، ۵ میلیارد و۷۵۳میلیون تومان بود که ۶۱ درصد این بدهی بالغ بر ۳.۵ میلیارد تومان با تلاش شورای حل اختلاف و مددکاران توسط شکات بخشوده و بخش دیگر این بدهی ها توسط ستاد دیه استان پرداخت شد.
رئیس سازمان زندان ها در این مراسم ضمن قدردانی از شکات به علت این اقدام ارزشمند که فرهنگ گذشت را در جامعه ترویج می کند از تلاش های مددکاران زندان ها و مسئولان ستاد دیه و شوراهای حل اختلاف قدردانی کرد.
همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور رئیس سازمان زندان ها تعداد ۲۲ زندانی جرائم مالی که زمینه آزادی آنان فراهم گردیده بود به آغوش خانواده بازگشتند.
در حاشیه این آیین ۲ زندانی محکوم به قصاص با تلاش و پیگیری شورای حل اختلاف شعبه ۹ کهگیلویه و بویراحمد و کسب رضایت اولیای دم بخشوده شدند.
انتهای پیام