ظرفیت صنایع تبدیلیِ کشاورزی کرمانشاه به 2.2 میلیون تن رسید

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان به 2.2 میلیون تن رسیده است.

سعید کریمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش 407 هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی کرمانشاه طی امسال، گفت: هم‌اکنون ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان که مجوز راه اندازی خود را از سازمان جهاد کشاورزی دریافت کرده اند، به 2.2 میلیون تن رسیده است.

کریمی اضافه کرد: پایان سال گذشته ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان 1.8 میلیون تن بود.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: بیشترین واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی راه اندازی شده طی امسال به ترتیب به زیربخش‌های باغی، زراعی و دامی اختصاص دارد و بیشترین واحدهای ایجاد شده سردخانه بوده‌ است.

وی اضافه کرد: ظرفیت سردخانه های استان کرمانشاه از 26 هزارتن سال گذشته به 50 هزار و 100 تن رسیده، ضمن اینکه 84 هزارتن سردخانه هم در استان در دست ساخت داریم.

کریمی با بیان اینکه در تمامی شهرستان‌های استان واحدهای فرآوری بخش کشاورزی داریم، اضافه کرد: هم اکنون بیشترین واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان کرمانشاه در دو شهرستان کرمانشاه و روانسر فعال هستند.

وی در ادامه اشاره ای هم به مجموع ظرفیت واحدهای فرآوری، ذخیره سازی و بسته بندی استان در بخش کشاورزی داشت و گفت: تاکنون مجوز راه اندازی واحدهای فراوری با ظرفیت بیش از  4.7 میلیون تن از سوی  دو سازمان جهاد کشاورزی و صنعت و معدن در استان صادر شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99112518251
  • خبرنگار : 50180