خالد جعفری در جلسه بررسی مشکلات شهرک های صنعتی یک و سه سنندج، با اذعان به فعال بودن بیش از ۹۰ درصد واحدهای صنعتی این شهرکها، خاطرنشان کرد: ترددهای صبحگاهی آنها نشان می دهد که این شهرک ها زنده و محل کار و درآمد هستند، لذا حفاظت از آنجا مهم است.
وی در خصوص بحث تصرف بخش های وسیعی از انتهای شهرک های صنعتی منتهی به روستای آساوله توسط سودجویان و تفکیک و فروش منتج به ساخت و ساز منازل مسکونی در آن، افزود: قلع و قمع ۵۰۰ واحد مسکونی ساخته شده (توسط قشر ضعیف جامعه) در اراضی تصرف شده شهرک صنعتی اگرچه قانونی اما میسر نیست اما باید از اراضی باقیمانده که اموال دولت است، حفاظت و با تعیین مالکیت و اخذ سند از تصرفات بیشتر، جلوگیری شود.
تردد جمعیت بیش از ۱۱ هزار نفری ساکن در روستا و شهرک آساوله از داخل شهرک های صنعتی، از دیگر مشکلات فعالان اقتصادی این شهرک هاست که معاون اقتصادی استاندار در این خصوص ضمن اذعان به حقوق عرفی مردم آساوله که پیش از ساخت شهرک های یک و سه از این مسیرها تردد داشته اند، بر ضرورت تعیین تکلیف و توسعه و مناسب سازی مسیر جایگزین تاکید کرد.
تخلیه زباله خانگی توسط بسیاری از اهالی آساوله در داخل شهرک های صنعتی یکی دیگر از مشکلات مطرح شده بود که مهندس جعفری خواستار بررسی و تصمیم گیری در خصوص نحوه پرداخت عوارض توسط اهالی به دهیاری آساوله به منظور جمع آوری زباله از همه مناطق روستا حتی منازل خارج از طرح هادی، شد.
وی همچنین در خصوص تاکید دانشگاه علوم پزشکی برای ایجاد تصفیه خانه فاضلاب در این شهرک ها، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زونبندی در این شهرک ها، دقیق نیست و واحدهای مختلف در کنار هم قرار دارند، باید ساخت تصفیه خانه بررسی شود و اگر قرار است ایجاد نشود باید محدودیت های اعمال شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در پایان ضمن یادآوری نقش پررنگ بانک ها در توسعه اقتصادی استان هایی مانند کردستان، بر ضرورت تعیین تکلیف سند واحدهای در رهن بانک ها تاکید کرد و با اشاره به وجود ۲ مرز رسمی و تلاش برای ایجاد مناطق ویژه و آزاد در استان، یادآور شد: باید شرایطی فراهم کنیم تا واحدهای تولیدی به سمت تولیدات صادرات محور حرکت کنند.
انتهای پیام