به گزارش ایسنا، شاهین ظهوری، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان گفت: این مجموعه با استفاده از نانو ذرات سیلیس و تیتانیوم که مقاومت بالایی دارند سعی کرده است بتنهایی با دوام بالا تولید کند. همچنین ذرات بازیافتی PET که بازمانده بطریهای پت به عنوان پسماندهای بازیافتی با ماسه هستند نیز در تولید این بتنها به کار رفتهاند.
وی افزود: خرده شیشه ضایعاتی ماده دیگری است که برای تولید بتن به کار میبریم. همه این محصولات، سبز و دوستدار محیطزیست هستند و کمک قابل توجهی به حفظ طبیعت کردهاند.
ظهوری، تولید کفپوشهای نانویی با استفاده از ذرات PET و خرده شیشه را یکی از تولیدات این شرکت نام برد و ادامه داد: از جمله مزایای این محصول میتوان به «افزایش مقاومت فشاری، کششی و خم شدن کفپوش»، «کاهش ترکهای ناشی از هیدراتاسیون سیمان»، «دوام بهتر در مقابل آسیبهای ناشی از سولفاتها و آبهای اسیدی»، «کاهش تحرک یونهای کلر و در نتیجه کاهش عمق نفوذ کلر در بتن به ویژه در نواحی سواحل» و «کاهش آلودگیهای زیستمحیطی» اشاره کرد.
این فعال فناور ادامه داد: کفپوشهای نانویی در «سیستمهای روسازی کف و ضد سرخوردگی»، «کفسازی صنعتی و تزئینی»، «مکانهایی که سطوح تحت سایش شدید قرار دارند»، «پارکینگها، انبارها و بندرگاهها»، «سطح معابر، پیادهروها و تقاطعها»، «کف پله محوطههای بیرونی»، «رویه رمپها»، «شیبها و پیچها»، «کفهای هشداردهنده و سرعتگیر حاشیهای و عرضی جادهها و اتوبانها»، «رویه محدودههای ایستگاههای عوارضی» و «رویه محوطههای پالایشگاهی و جایگاههای سوخت» کاربرد دارد.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، ظهوری همچنین بیان کرد: تولید محصولات بتنی دوستدار محیطزیست یکی از مهمترین اهداف مجموعه فناور ما است و در این زمینه تلاش میکنیم با استفاده از فناوریهای موجود در کشور و دنیا، بهترین و با کیفیتترین محصولات را تولید کنیم.
انتهای پیام