حسین عبدلیان پور رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان فارس در نخستین اجلاس سراسری کمیسیونهای کارآموزی این مرکز، گفت: حضور کارآموزان با انگیزه در این مرکز نوید آینده ای درخشان و پربار را می دهد.
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه با تاکید بسیار بر رعایت اخلاق حرفه ای در وکالت، گفت: پروانه وکالت نشان مسئولیت وکلاست نه منبعی برای کسب درآمد بنابراین هر بار که پروانه خود را میبینید، از این بار سنگین خوف داشته باشید.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز وکلای قوه قضائیه فارس، بهادری افزود: شما باید بدانید در حوزه ارتقای کیفیت عملکرد و اخلاق حرفه ای و درافتادن با مظاهر ظلم و حمایت از مظلوم چه مسئولیتی دارید و چقدر آمادگی و شجاعت حرکت در این مسیر را خواهید داشت.
او خاطرنشان کرد: این موقعیت وکالت نقطه عطف زندگی شماست اگر قدرآن را بدانید لذا کارشناس، وکیل و کارآموز مرکز وکلا باید در رعایت اخلاق حرفه ای با بقیه فرق بکند و هر کسی او را دید باید متوجه این تفاوت شود که اگر این گونه نباشد خسران پیدا کردید و بنده نیز به عنوان مسئول دچار خسران عظیم شده ام زیرا جنگیده ام برای موضوعی که حاصل نشده است.
بهادری ادامه داد: هدف مرکز وکلای قوه قضاییه از تربیت کاراموزان این بود که ۷هزار کارآموزی که وارد مرکز وکلا می شوند طوری رفتار کنند که خانواده و موکلین به علم و اخلاق و تدین و صبر و تخصص و قدرت بیان آنها ببالند.
رامتین قانع رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: یک وکیل خوب وقت شناس و سحر خیز است چراکه در زندگی عملی، باید الگویی برای اطرافیان و موکلان خود محسوب شود.
او با اشاره به بحث وکالت تخصصی گفت: در مرکز وکلا به منظور تربیت وکلای متخصص، برنامه ای منظم تنظیم شده است و افراد باید خود را با این شرایط وفق دهند و به صورت تخصصی جزئیات وکالت را فرا بگیرند و به سمت اخذ گواهی تخصصی پیش بروند.
قانع همچنین به بحث صلح و سازش اشاره و اضافه کرد: یکی از حوزه هایی که وکلا می توانند در آن حرف برای گفتن داشته باشند پرونده های صلح و سازش است بنابراین تلاش در این پرونده ها به دلیل ماهیت خداپسندانه آن بسیار ارزنده است و برکت دستمزد آن نیز محسوس است.
او تلاش برای کسب حلال را ستود و خاطرنشان کرد: دفاع از مواضع ناحق، برکت را از زندگی ما می برد لذا وکیل مرکز باید به این موارد توجه کند و حق و باطل را به هم آمیخته نکند چراکه مبالغی که از دفاع ناحق وارد زندگی ما شود ویران کننده آن زندگی است که امیدواریم وارد زندگی هیچ وکیلی نشود.
قانع ادامه داد: فرصت خدمت در قالب وکالت یک نعمت است و باید دستگیر مظلومان بود لذا در این دوره آموزشی کسی را به خاطر اینکه پول ندارد رها نکنید و آثار و برکاتش را هم بسنجید.
رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: الان نگاه بیرونی این است که فقط وکلا دنبال پول هستند که در این قضیه شاید برخی وکلا نیز مقصر باشند اما کارهای خیر و پنهانی هم هست که دیده نمی شود لذا از وکلای مرکز می خواهم که از فرصت خدمت خود نهایت استفاده را برای رضای خدا انجام دهند.
او همچنین گفت: خیلی از موکلین دنبال کارآموز وکالت می گردند چراکه فکر می کنند هزینه کمتری خواهند پرداخت که این یک فرصت است تا کارآموزان ما با افزایش سواد تخصصی خود مهارت خود را نیز بالا ببرند.
قانع با اشاره به ملاحظات وکالت، گفت: موکلان سعی کنند با نهایت احترام و ادب و لباس متحدالشکل و آراسته در محکمه ها حاضر شده و با دخالت تخصصی امور وکالت را پیش ببرند بدون تخریب و بی اخلاقی چراکه خود ما باید الگو باشیم.
زارع مهذبیه رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه استان فارس نیز با اشاره به اقدامات کمیسیون در رتق و فتق امور مربوط به کارآموزان گفت: توجه به بالابردن صلاحیت حرفه ای کارآموزان با جدیت دنبال شده است.
او افزود: در این راستا توجه ویژه ای به موضوع سمینار کارآموزان شده تا با حضور اساتید بر وجهه علمی تکالیف افزوده شود. پرونده ۵۳ نفر از کارآموزان تکمیل و به تهران فرستاده شده که ۲۸نفر از اعضا برای شرکت در مراسم تحلیف پرونده شان تکمیل است.
انتهای پیام