پرداخت تسهیلات کرونایی به حدود ۴۷۰۰ بنگاه آسیب‌دیده کرونایی در یزد

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: تاکنون هفت هزار و ۱۰۰ مورد از بنگاه‌های آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا به بانک‌های عامل جهت دریافت تسهیلات معرفی شده که چهار هزار و ۶۹۶ بنگاه مبلغی بالغ بر ۱۳۱هزارمیلیارد تسهیلات دریافت کرده‌اند.

«عماد تشکری» در خصوص برنامه‌های انجام شده این اداره کل در زمینه دست‌یابی به شعار سال، گفت: خوشبختانه با تلاش همکاران بنده در سطح استان برنامه های بسیار خوبی در زمینه اشتغال و تعاون به ویژه در دوران کرونا با محوریت حوزه سرمایه‌گذاری انجام گرفته است.

وی با اشاره به اولویت دادن صدور مجوزهای پشتیبان مشاغل خانگی با شناسایی طرح‌های پیشرو و دارای زنجیره ارزش اقتصادی، تصریح کرد: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته در زمینه پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی، دستگاه های اجرایی طرح های پشتیبان دارای مزیت نسبی و رقابتی و قابلیت اتصال به بازار بزرگتر را در اولویت معرفی به اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی  قرار دادند.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد توانمندسازی مدیران مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را یکی دیگر از برنامه مهم این اداره کل عنوان کرد و افزود: هر ساله دوره‌های آموزشی با هدف توانمندسازی مدیران مراکز مشاوره و خدمات کارافرینی در سطوح استانی و کشوری برگزار می‌شود و امسال نیز در آبان ماه (هفته جهانی کارآفرینی) با وجود شیوع ویروس کرونا این دوره‌ها به صورت مجازی و نظامند در سطح کشور و استان اجرایی شد.

این مسئول استانی ضمن اشاره به اجرای موثرتر طرح کارورزی و مشوق بیمه‌ای برای جامعه هدف، گفت: اطلاع رسانی و ارسال دستورالعمل اجرایی از طریق مکاتبه با کلیه دستگاه‌های اجرایی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، دانشگاه‌ها و غیره به منظور اجرای هرچه بهتر این طرح ها انجام گرفته است.

تشکری افزود: تاکنون هفت هزار و ۱۰۰ مورد از بنگاه‌های آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا به بانک‌های عامل جهت دریافت تسهیلات معرفی شده که چهار هزار و ۶۹۶ بنگاه مبلغی بالغ بر ۱۳۱هزارمیلیارد تسهیلات دریافت کرده‌اند.

وی اختصاص اعتبارات کمک هزینه در راستای اخذ استانداردهای ملی و بین‌المللی(ایزو) به چندین شرکت تعاونی تولیدی را یکی از فعالیت‌های مهم در حوزه تعاون اعلام کرد و گفت: قراردادهایی جهت کمک هزینه برای اخذ گواهی‌نامه‌های ایزو، هشت شرکت تعاونی تولیدی در راستای توانمندسازی آن‌ها منعقد شد.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اختصاص کمک بلاعوض به تعاونی‌های تولیدی فرش دستباف، توانیابان و روستا تعاون، معرفی پنج شرکت تعاونی متقاضی آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا به دفتر تعاونی‌های تولیدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بانک توسعه تعاون، انعقاد تفاهم‌نامه و پرداخت کمک بلاعوض به دو شرکت تعاونی تولیدی توانیابان(معلول و مددجویان بهزیستی) و انعقاد تفاهم‌نامه و پرداخت کمک بلاعوض به سه شرکت تعاونی تولیدی روستایی را از دیگر برنامه‌های عملیاتی این اداره کل عنوان کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، تشکری در پایان به ایجاد مرکز نوآوری و توسعه تعاونی در استان جهت حمایت از تعاونی های دانش بنیان و نوآور اشاره و اظهار کرد: مرکز نوآوری و توسعه تعاونی در راستای حمایت از تعاونی دانش بنیان، خلاق و نوآور جهت جذب و شناسایی نیروی نخبه و خلاق و هدایت و حمایت ایده ها به عمل و تولید ایجاد شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99110100659
  • خبرنگار : 50214